Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Inspiroidu uusissa maisemissa

Työhyvinvointimatkat

Työhyvinvointimatkat

Matka – vaikka lyhyempikin – on oiva yhteishengen nostattaja. Irtautuminen rutiineista ja inspiroiva ympäristö saa ajatukset liikkeelle uudella tavalla. Sujuvat järjestelyt vapauttavat keskittymään olennaiseen. Asialistalle on hyvä mahtua myös huvia. Keinoja työhyvinvoinnin parantamiseksi ja ylläpitämiseksi on useita. Matkapoikien kautta saat räätälöityjä matkaehdotuksia yritysten hyvinvointimatkoille. Teemme helpoksi kaikki matkajärjestelyt - olipa ryhmäsi pieni tai suuri! 

Työhyvinvointimatkat

Lähde mukaan lisäämään hyvinvointia kaikkien aistien avulla. Toivotut hyvinvointimatkat tuovat pienen tauon työn arjesta ja takaisin palaat monta kokemusta rikkaampana. Vie ryhmäsi elämykselliselle Jäämeren kuningasrapusafarille viettämään päivä vuonomaisemia ihaillen, rapumertoja kokien ja ennen kaikkea herkutellen. Entäpä miltä kuulostaisi vaellusmatka upeissa Bledin maisemissa? Bled on suosittu kaupunki luontolomailijoiden ja urheilijoiden keskuudessa. Kaupunki sijaitsee Julian Alppien juurella ja sitä pidetään alppiseudun kauneimpana loma- ja terveyskylpyläalueena. Ideoidaan yhdessä teille sopiva matka!

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje!

TILAA

Kokonaisvaltaista palvelua

• laskutus/ rahaliikenteen hoito

• tarvittaessa oma ilmoittautumissivu

• maapalvelut kohteissa ja kuljetukset satamaan

• oma lähtöselvitys ryhmälle satamassa

• varustamon ryhmäedut


Soita ryhmämyyntiimme p. 010 2323 200 tai lähetä viestiä ryhmat@matkapojat.fi


Pyydä ryhmätarjous >

Voit myös jättää soittopyynnön >

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt