Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Uutuuslähdöt Cinderellalla

Syksyn Visby risteilyt

Syksyn Visby risteilyt Cinderellalla

Lähtöpäivät:

22.8., 13.10. ja 30.11.2024

Nyt myynnissä!

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Syksyn uutuusristeilyt Visbyhyn Cinderellalla ovat täällä!

Vuoden 2024 risteilykausi Gotlantiin jatkuu kesäkauden jälkeenkin. Viking Cinderella suuntaa Helsingistä Visbyhyn tunnelmalliselle loppukesän risteilylle elokuussa, syyslomaristeilylle lokakuussa ja joulumarkkinaristeilylle marraskuun lopulla. Nämä kolme ainutlaatuista syyslähtöä Visbyhyn ovat nyt myynnissä sekä yksittäismatkustajille että ryhmille. Tutustu ja varaa paikkasi pian!

🌻 Loppukesän lisälähtö Visbyhyn to 22.8.

Suuren kysynnän vuoksi Viking Line risteilee ylimääräisen lisälähdön Visbyhyn elokuussa. Lähde loppukesän tunnelmiin Gotlantiin ruusujen saarelle.

🍁 SYYSLOMAN uutuuslähtö Visbyhyn su 13.10.

Lähde katsomaan, miltä näyttää Peppi Pitkätossun kotisaarella syksyllä. Tämän vanhan hansakaupungin kujilla tunnelma on vielä jännittävämpi kuin Tukholmassa tai Tallinnassa. Voit osallistua myös lisämaksusta kiertoajeluille.

🎄 PIKKUJOULUN Joulumarkkinaristeily Visbyhyn la 30.11.

Viking Linen Joulumarkkinaristeily risteillään tänä vuonna Helsingistä Gotlantiin ja sen kauniiseen ”pääkaupunkiin” Visbyhyn. Vanhan hansakaupungin kapeilla kujilla aistit ainutlaatuista joulutunnelmaa.  Visbyn joulumarkkinoiden lisäksi voit osallistua kiertoajeluille.

Risteilyn hintaan sisältyy 

* Visbyn risteily Helsingistä valitussa hyttiluokassa 1-4 henkilölle
* Ateriapaketti: yksi buffet aamiainen ja yksi buffet illallinen menomatkalla (varattava jokaiselle matkustajalle). Lopullinen hinta määräytyy valitun lähtöpäivän, hyttiluokan, matkustajamäärän ja ateriapalvelujen perusteella.

Retket

Lisämaksullisten retkien tarkemmat sisällöt ja hinnat löytyvät alempana tältä sivulta.

* Lummelundan luola – kauniit rannikkonäkymät ja luolaseikkailu (22.8., 13.10.)
* Visbyn Helmet -kävellen (13.10. ja 30.11.)
* Gotland Panorama (22.8., 13.10.)
* Nonstop bussikuljetus satama-keskusta-satama (22.8., 13.10. ja 30.11.)


Henkilöauto mukaan matkalle (max 5m x 1,9m, varaukset myyntipalvelusta 010 2323 200):
* autopaikka ja ulosajo kohteessa
* pysäköinti laivalla


Visby infolehtinen matkustajille >>

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma porukka, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Lue lisää Visby risteilyistä ryhmille Viking Linella >>


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI RISTEILYT >Tietoa Ruotsiin matkustaville

Matkustusasiakirjat: Ajalla 28.3.2022 - 11.5.2024 Ruotsiin matkustettaessa edellytetään kaikkien 18 v. täyttäneiden matkustajien osoittavan todistavan henkilöllisyytensä sekä kansalaisuutensa. Tarkistus tehdään sataman lähtöselvityksessä matkustajan lähtiessä Suomesta ja tämän lisäksi on syytä varautua siihen, että myös Ruotsin rajaviranomaiset tarkistavat kaikkien maahan pyrkivien matkustusasiakirjat. Huomioi myös, että tänä aikana Ruotsi suosittelee kaikille passia tai EU-henkilökorttia matkustusasiakirjaksi. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti saattaa riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.Kuvat: osa kuvista Visit Sweden, Gotland (eri kuvaajia).

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Visby-Helsinki valitussa hyttiluokassa
  • Yksi illallinen ja yksi aamiainen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka

Visby

Helsinki Visby 22.8., 13.10. ja 30.11.
16:00 09:00
13:45 17:00

Lisämaksulliset retket

Hinta 50 /hlö

Kuva retkestä

Gotland Panorama, 3,5h

Opastettu bussiretki vie Visbyn länsirannikolle ja keskiaikaisen Visbyn keskustan kiinnostaville nähtävyyksille. Kierroksella käydään mm. Gotlannin rannikon ja viikinkiajan nähtävyyksillä, kuten Gnisvärdin kalastajakylässä ja Gotlannin parhaiten säilyneellä laivalatomuksella eli pronssikauden haudalla. Palaamme Visbyhyn ja pysähdymme Galgberget-luonnonsuojelualueelle- Sieltä on laaja näkymä merelle ja rannikolle, ja näet Visbyn keskustan etelässä tuomionkirkon kanssa. Tämän jälkeen siirrytään Visbyn keskiaikaiseen hansakaupunkiin. Bussi pysähtyy Dalmansportenin edustalle, mistä jatketaan retkeä kävellen. Kantakaupungissa pysähdytään mm. Kyrkbergetin näköalapaikalla, vieraillaan kaupunkilaisten kauppa- ja kohtaamispaikalla Stora Torgetilla, päästään ihailemaan Pyhän Karinin kirkon raunioiden arkkitehtuuria ja lopuksi kävellään viehättäviä kujia pitkin Almedaleniin, mihin retki päättyy. Suosittelemme retkelle mukavia kävelykenkiä. Kiertoajelun aikana mahdollisuus WC:ssä käyntiin.

Bussi lähtee satamasta klo 9.30 ja palaa sinne retken päätteeksi. Jos haluaa nauttia vielä hetken Visbyn maisemista, laivalle voi palata myös kävellen tai transferbussin kyydissä Östercentrumista (viimeinen lähtö klo 16.00). Retken lippu on esitettävä kuljettajalle.

Hinta: 50 €/aikuinen, 39 €/3 -12 -vuotiaat. 0–2-vuotiaat lapset veloituksetta ilman omaa istumapaikkaa bussissa. Retken varaus myyntipalvelustamme 010 2323 200.

Hinta 55 /hlö

Kuva retkestä

Lummelundan luola, 3h

Tämä retki tarjoaa monipuolisia luontoelämyksiä Visbyn pohjoispuolella sekä kauniita rannikkonäkymiä ja jännittäviä tarinoita. Lähde mukaan, ja matkusta historiassa taaksepäin yhdessä paikallisen oppaan kanssa tutustuen Gotlannin omituiseen kallioperään. Nauti raittiista ilmasta meren rannalla sekä vierailusta Gotlannin suosituimpaan nähtävyyteen, kiehtovaan Lummelundan luolaan. Lummelundan luolalla katsotaan lyhyt esittelyfilmi, jonka jälkeen tehdään opastettu kävely alas luolan viileään maailmaan oppaan kertoessa luolan upeista saleista. Luolavierailun jälkeen maanpinnalla ehtii tutustua Lummelundan ruukin luonnonkauniiseen ympäristöön. Paluumatkalla Visbyhyn pysähdytään vielä Galgbergetin luonnonsuojelualueella. Retki sisältää kävelyosuuksia, eikä sitä suositella liikuntaesteisille. Suosittelemme retkelle mukavia kävelykenkiä .

Bussi lähtee satamasta klo 9.30 ja palaa sinne retken päätteeksi. Jos haluaa nauttia vielä hetken Visbyn maisemista, bussista voi jäädä pois itäisellä kaupunginportilla, ja palata keskustasta laivalle kävellen tai transferbussin kyydissä Östercentrumista (viimeinen lähtö klo 16.00). Retken lippu on esitettävä kuljettajalle.

Hinta: 55 €/henkilö, 53 € / 3-12 v. 0–2-vuotiaat lapset veloituksetta ilman omaa istumapaikkaa bussissa.Retken varaus myyntipalvelustamme 010 2323 200.

Hinta 10 /hlö

Kuva retkestä

Transfer satama-keskusta-satama

Bussikuljetus nonstop. Transferbussi liikennöi Visbyn sataman (laituri 7) ja keskustan (Östercentrum) välillä klo 9.15–12.30 ja keskustan (Östercentrum) ja sataman väliä klo 12.30–16.00. Viimeinen lähtö Östercentrumista klo 16.00.

HUOM. Lippu on esitettävä kuljettajalle bussiin noustessa.
Transferlippuja ei ole mahdollista ostaa enää bussista, eli joko etukäteen tai viimeistään laivalta.

 

Hinta 10 eur / meno-paluu (0-3v ilmaiseksi ilman omaa istumapaikkaa).

 


Hinta 20 /hlö

Kuva retkestä

Visbyn Helmet kävellen, 3h

Keskiaikainen hansakaupunki Visby on yksi parhaiten säilyneistä Euroopassa. Vanhoja kivitaloja, kirkkoraunioita ja kujia ympäröi kehämuuri. Historia on aina läsnä, kun kävelet Visbyn mukulakivikatuja pitkin. Kierroksella näemme keskiaikaisia nähtävyyksiä maustettuna historiallisilla tarinoilla (esim. Dalmansporten, Tuomiokirkko, kasvitieteellinen puutarha ja Almedalen).

Retki alkaa bussikuljetuksella satamasta klo 9.30. Suosittelemme mukavia kävelykenkiä.

Hinta: 20€/henkilö, 15€ / 3-12 v. 0–2-vuotiaat lapset veloituksetta ilman omaa istumapaikkaa bussissa.Retken varaus myyntipalvelustamme 010 2323 200.

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Visby

Viking Ginderella lähtee Helsingistä Katajanokalta klo 16:00, majoittuminen hytteihin.2. Matkapäivä, Visby

Laiva saapuu Visbyn satamaan klo 09:00. Omatoimista aikaa Visbyssä, Ginderella lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 17:00.


3. Matkapäivä, Visby - Helsinki

Takaisin Helsingissä klo 13:45.

 

Laivan esittely

Viking Cinderella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Cinderellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä.

Baarit

Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Cinderellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.


Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt