Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Espanja, Costa del Sol

Hotellimme Fuengirolassa

Nauti lomaviikosta Fuengirolassa ja majoitu mukavasti!

Matkapoikien tuotevalikoima laajentui jälleen! Nyt voit lähteä rantalomalle Espanjan suositulle aurinkorannikolle. AirBalticin suorat lennot sunnuntaisin Tampereelta vievät sinut edullisesti Malagaan ja sieltä mukavasti nauttimaan viikon mittaisesta aurinkolomasta Fuengirolassa. Näillä rantalomilla voit unohtaa yöllä matkustamisen ja keskittyä nauttimaan lomasta joka tavalla. Tutustu ja löydä omasi!

Hotellimme Fuengirolassa


Varaa loma Espanjan aurinkorannikolle!

Matkapoikien matkassa lennät Malagaan Espanjan aurinkorannikolle sujuvasti ja joustavasti Tampere-Pirkkalan kentältä. Uudet airBalticin koneet vievät sinut suorin lennoin ja ihanteellisin aikatauluin perille. Valikoimassa löytyvät viikon matkapaketit. Löydä monta hyvää syytä lähteä Espanjan aurinkoon! 

✈️ Suorat lennot Tampereelta airBalticin uusilla koneilla
⛱ Viikon loma sis. hotelli+lennot+laukut+kuljetus hotellille
📅 Ihanteelliset lento-ajat
😊 Täydellinen yhdistelmä rantalomaa, nähtävää, aktiviteetteja
🏨 Hyvät hotellivaihtoehdot
🙋‍♀️ Suomenkielisen oppaan palvelut lentokenttäkuljetusten aikana

Lennot airBaltic lentoyhtiöllä

Uudet airBalticin yhteydet Tampereelta Malagaan avautuivat keväällä 2022. Matkapoikien matkat Espanjan aurinkorannikolle lennetään airBalticin koneilla ja uusilla suorilla reittiyhteyksillä Tampereelta. AirBaltic on Baltian suurin lentoyhtiö ja lentää Riiasta yli 70 kohteeseen. Lennot Tampereelta operoidaan uudella Airbus A220-300 koneella, joka on yksi maailman nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentokoneista.


Malagan lennot lähtevät Tampere-Pirkkalan lentokentältä. Kentälle on erinomaiset kulkuyhtedet läheltä ja kaukaa. Omalla autolla saapuville löytyy edullinen pysäköintialue. Julkisilla kulkuvälineillä saapuvia palvelee suora bussiyhteys suoraan Tampereen keskustasta. Kun lähdet lennolle Pirkkalasta, vältät pääkaupunkiseudun liikenneruuhkat ja lentokentän pitkät lähtöselvitysjonot.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

*  *  *   RYHMÄETU   *  *  *


Kerää min. 20 hengen ryhmä ja saat matkan yhdelle hengelle ilmaiseksi. Matkaan sisältyy lennot ja majoitus siinä hotellissa, jossa ryhmäsi enemmistö yöpyy. Etu on voimassa Espanjan ja Rodoksen rantalomilla. Hyödynnä etu ja varaa! (Huom! Etu ei ole voimassa elokuun 2023 lähdöillä.)

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi!

TILAA

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt