Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Ohjelmallinen kiertomatka ryhmille

Slovenian ja Kroatian Helmet

Slovenian ja Kroatian Helmet

Slovenian ja Kroatian Helmet, ohjelmallinen kiertomatka ryhmille

Ihastu huikeisiin maisemiin Slovenian ja Kroatian kiertomatkalla! Slovenian pääkaupunki Ljubljana on pieni ja intiimi kaupunki, joka hurmaa välittömyydellään. Kaikki on kävelyetäisyyden päässä ja kaupungin vilinään on helppo liittyä. Pikkukaupunki Bled tarjoaa tyyntä järvimaisemaa ja vehreitä vuorenrinteitä. Adrianmeren pohjukassa sijaitseva Kroatian Istrian alue on lyhykäisyydessään turkoosia merta, tunnelmallisia pikkukujia ja vaikuttavaa luontoa. Tutustumme myös historiallisesti merkittävään Pulan kaupunkiin, jonka tarina ulottuu antiikin roomalaisten aikaan.

Matkan kesto 6 pv

Hinta noin 1299 € / hlö

hinta määräytyy ryhmän koon ja matka-ajankohdan mukaan

Esimerkkihintaan sisältyy:

• lennot Helsinki-Ljubljana-Helsinki
• matkatavarat lennoilla
• bussikuljetukset kohteessa
• hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisineen
• ateriat: 6 lounasta
• Ljubljanan, Bledin, Piranin, Opatijan ja Zagrebin kaupunkikierrokset
• retki Rovinjin ja Pulan kaupunkeihin
• tutustuminen Bledin linnaan ja Pulan amfiteatteriin
• viinitilavierailu maistiaisineen
• jokiristeily Ljubljanassa
• suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa

MATKAOHJELMA:
1. matkapäivä, Helsinki – Ljubljana – Zagreb – Opatija

Aamulennolla Helsingistä kohti Slovenian pääkaupunkia Ljubljanaa, jossa suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat vastassa. Lähdemme kohti Kroatian pääkaupunkia Zagrebia, jossa tutustumme kaupungin upeaan keskustaan ja kuulemme sen mielenkiintoisesta historiasta. Näemme kaupungin mielenkiintoisimmat nähtävyydet ja voimme nauttia ja tuntea tämän Balkanin helmikaupungin katujen ja aukioiden sykkeen. Nautimme yhteisen lounaan paikallisessa ravintolassa. Alkuillasta jatkamme matkaa kohti rannikkokaupunkia Opatijaa, jossa majoittumme keskustahotelliin.


2. matkapäivä, Lovran – Opatija

Aamiaisen jälkeen suuntaamme kohti Adrianmeren rannikkoa, jossa tutustumme Lovranin ja Opatijan pikkukaupunkeihin. Lovranissa teemme lyhyen kävelykierroksen rantakadulla ja nautimme yhteisen lounaan. Aikaa jää aikaa myös esim. ostoksille. Iltapäivällä palaamme takaisin Opatijaan, joka kuuluu Adrianmeren suosituimpiin merikylpyläkaupunkeihin. Teemme kaupunkikierroksen kävellen. Loppupäivä aikaa istuskella kaupungin lukuisissa kahviloissa, kävellä kristallinkirkkaan meren rannalla tai tehdä ostoksia pikkuliikkeissä.

3. matkapäivä, Rovinj – Pula

Heti aamiaisen jälkeen lähdemme kierrokselle Istrian rannikolle. Vierailemme keskiaikaisessa Rovinjin rantakaupungissa sekä historiallisessa Pulassa, jonka keskus oli merkittävä kohtaamispaikka jo 500-luvulla. Pulassa nautimme yhteisen lounaan ja vierailemme amfiteatterissa, joka on yksi kuudesta nykypäivään asti säilyneistä vastaavista teattereista maailmassa. Iltapäivällä paluu takaisin Opatijaan.

4. matkapäivä, Istrian kierros

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Adriameren upeaan niemimaahan Istriaan, joka on Kroatiassa tunnettu loistavista viineistään ja tunnelmallisista pikkukylistään. Ajelemme läpi kylien ja pääsemme vierailemaan viinitilalla, jossa tutustumme viiniviljelmiin ja saamme maistella tilan viinejä. Päivän aikana nautimme yhteisen lounaan. Tutustumme myös kauniiseen Pazinin pikkukaupunkiin ja

iltapäivällä suuntaamme jo kohti Slovenian pääkaupunkia Ljubljanaa, jossa majoitumme kaupungin keskustassa.

5. matkapäivä, Ljubljana

Aamiaisen jälkeen teemme kävelykierroksen Ljubljanassa, joka on Euroopan pienimpiä pääkaupunkeja. Noin 300 000 asukkaan kaupunki on hyvin viehättävä; keskustasta löytyy vanhoja barokkirakennuksia, raatihuone, Pyhän Nikolauksen katedraali, oopperatalo sekä Ljubljanan linna, josta avautuu upea näkymä kaupunkiin. Kaupunkikierroksen päätteeksi nautimme yhteisen lounaan ja jatkamme vielä tunnin mittaiselle jokiristeilylle. Loppupäivä vapaata aikaa tutustua kaupunkiin.

6. matkapäivä, Ljubljana – Bled – Helsinki

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Blediin ja sen hurmaavaan ympäristöön. Kaupunki sijaitsee Julian Alppien juurella ja sitä pidetään alppiseudun kauneimpana loma- ja terveyskylpyläalueena. Bledissä on keskiaikainen linna, joka on rakennettu lähes 140 metrin korkuiselle kalliolle. Päivän aikana tutustumme Bledin kaupunkiin ja linnaan sekä nautimme yhteisen lounaan. Iltapäivästä suuntaamme kohti suurta Bohinj-järveä kauniiden maisemien halki. Matkalla nautimme vielä juustomaistiaiset ennen saapumista

lentokentälle. Iltalennolla kohti Helsinkiä.


Lataa Slovenian ja Kroatian Helmet ryhmämatkaesite


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT


Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt