Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Välimerelle, Norjan vuonoille ja Karibialle

Kiertomatkat risteillen

Kiertomatkat risteillen vievät upeimpiin kohteisiin!

Lähde kokemaan upea elämyksellinen kiertomatka risteillen! Loisteliaat alukset, täysihoidollise tai all inclusive -matkapaketit vievät niin Välimeren, Norjan kuin Karibiankin upeimpiin maisemiin. Matkapoikien kautta pääset toteuttamaan matkaunelmasi maailman merillä helposti ja paketoituna. Matkaohjelmat ovat huolella suunniteltuja kokonaisuuksia, joissa sinun tehtäväsi on vain nauttia huikeasta, ikimuistoisesta lomasta!

Islannin risteilyt

Norjan vuonoristeilyt

Elämysristeily on paras tapa tutustua Norjan pitkään rannikkoon. Historiaa, ainutlaatuista tunnelmaa, henkeäsalpaavia maisemia ja käyntejä lukuisissa satamissa. Varaa elämysristeily Norjan upeisiin maisemiin nyt!

Välimeren risteilyt

Välimeren risteilyt tarjoavat vertaansa vailla olevia kokemuksia. Historiallisia suurkaupunkeja, pieniä värikkäitä kyliä, vuoristoisia rantamaisemia ja upeita hiekkarantoja. Kahden eri elämysristeilyn reitit vievät upeisiin kohteisiin, aikaa jää hyvin tutustua maissa kohteisiin. Välimeren upeiden maisemien ohella nautit loistoristeilijöiden monipuolisista palveluista ja runsaasta täysihoidosta. Matkoilla mukana suomenkielinen matkajohtaja. Lähde Matkapoikien matkapaketin turvin luotettavasti Välimeren risteilyille!

Karibian risteilyt

Lähde täysihoidolliselle elämysristeilylle nauttimaan matkasta upeisiin Karibian maisemiin!  Viikon mittainen risteily huippuristeilijällä vie tutustumaan tyylikkäästi Karibian upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin. Aikaa jää myös hyvin tutustua maissa kohteisiin. Karibian upeiden maisemien ohella nautit loistoristeilijän monipuolisista palveluista ja runsaasta täysihoidosta. Matkalla mukana suomenkielinen matkajohtaja.

Jokiristeilyt

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Elämysristeilyt


Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt