Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Inspiroidu lähellä luontoa

Kokousmatkat Ahvenanmaalle

Kokousmatkat Ahvenanmaalle

KOKOUSSAARI AHVENANMAA - keskeinen kohtaamispaikka!

Ahvenanmaa sopii erinomaisesti kokousmatkakohteeksi. Löydät tasokkaita kokoustiloja ja runsaasti nähtävää ja koettavaa. Lyhyiden välimatkojen ansiosta Ahvenanmaalla on mahdollista kokea paljon lyhyessä ajassa. Ahvenanmaalla aika pysähtyy myönteisellä tavalla. Ei tarvitse jonottaa eikä stressata vaan
kaiken energiansa voi panostaa antoisiin kokouksiin ja rentouttavaan yhdessäoloon. Aloita kokous jo laivalla, menomatka Itämeren uusimmalla Viking Glorylla.

Ainutlaatuinen Ahvenanmaa

Maarianhaminan keskusta useine kokous- ja majoituskohteineen sijaitsee vain kilometrin päässä satamasta. Kokouspaikat, hotellit ja muut kohteet sijaitsevat

muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan. Monipuolinen kokouskeskus Alandica Kulttuuri- ja kongressitalo Alandican nykyaikaiset tilat sopivat kokouksille, messuille ja tapahtumille. Alandica tarjoaa suuren salin, auditorion ja seitsemän pienempää kokoushuonetta, joista monista avautuu merinäköala. Tilat sopivat 10–600 hengen ryhmille. Avara ja valoisa lämpiö luo kauniit puitteet tarjoiluille ja sopii myös monien tapahtumien näyttämöksi.


MATKAOHJELMA ESIMERKKI:

Hinta noin:

Hotelli Pommern**** 144€ /hlö 2hh
Hinta min. 10 hlön ryhmälle sis. laivamatkan ja majoituksen 2 hengen classic-huoneessa aamiaisella (ei ajalla 19.7.-3.8.24)

Lisämaksusta:

• ruokailut, kokoustilat, bussikuljetukset
• yhden hengen huone +80€

1. päivä

08.45 Upea Viking Glory lähtee Turusta Ahvenanmaalle. Voit nauttia erikoisaamiaista Kobba-ravintolassa tai varata käyttöösi näköalaravintola Fyrenin, johon myös ryhmän aamiaistarjoilu on mahdollinen. Fyrenin hiljalleen pyörivästä pöydästä on parhaat näköalat saaristoon. Mahdollisuus kokoukseen ja
lounaaseen laivalla.
14.10 Viking Glory saapuu Maarianhaminaan. Majoittuminen keskustan hotelleissa tai saaristossa luonnon keskellä ympäri Ahvenanmaata.
Mahdollista jatkaa kokousta majoituskohteessa tai siirtyä Maarianhaminan kokouskeskukseen Alandicaan. Illallinen hotellin tasokkaassa ravintolassa tai esim. Micke Björklundin luotsaamassa Smakbyssa.

2. päivä

Aamiaisen jälkeen suosittelemme tutustumisretkeä Ahvenanmaan moniin viehättäviin kohteisiin.
14.10 Viking Grace lähtee Turkuun. Laivalla mahdollisuus vielä kokoukseen ja päivälliseen ennen tuloa Turkuun.
19.50 Laiva saapuu Turkuun.

tai
23.50 Helsingin laiva Maarianhaminasta lähtee kohti pääkaupunkiamme (tällöin saapuminen Helsinkiin 3. päivän aamuna klo 10.10.

Räätälöimme ryhmällesi juuri sellaisen paketin, mikä on aikatauluunne sopivin.

Lataa esite kokousmatkaehdotelmasta Ahvenanmaalle Viking Linella >>

Retkivinkkejä Ahvenanmaalla

Monipuoliseen ja luonnonkauniiseen Ahvenanmaahan ja saarten nähtävyyksiin on kätevintä tutustua oppaan johdolla ja kulkea bussilla. Kysy lisää!

Esim.
• Amalian Limonaditehdas ja Mercedes Chocolaterie-suklaatehdas - maisteluja ja kivoja tuliaisia
• Julkkiskokki Micke Björklundin Smakbyn ravintolamaailma - kätevät ryhmäruokailut ja viinin maistiaiset
• Åland Distillery-vierailu tislaamossa, jossa valmistetaan väkeviä juomia ja niitä voit myös maistaa tislaamon baarissa ja kahvilassa.
• Öfvergårdin omenatilalla voit maistella tuorepuristettuja omenamehuja ja ostaa tilan tuotteita kotiin viemisiksi
• Maarianhaminan merikorttelit, joissa vaalitaan mm. purjeveneiden rakentamis- ja ylläpitotaitoja

Kysy ryhmävirkailijoiltamme lisää!

Yhteistyössä Visit Ålandin kanssa


Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat ryhmämyynnin omasta palvelulinjasta 010 2323 440 (ma-pe 10-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje!

TILAA

Henkilökohtaista palvelua

Henkilökohtaista palvelua kaikissa ryhmäasioissasi!

Haetko uusia ideoita ryhmämatkustukseen? Haluatko varmistaa parhaan tarjouksen kokousmatkallesi tai vapaa-ajan matkallesi? Meiltä saat avaimet onnistuneeseen ryhmämatkaan. Lisäksi nimeämme ryhmällesi oman yhteyshenkilön eli saat henkilökohtaista palvelua!


Tutustu lisää ryhmäpalveluihimme ja katso oman alueesi yhteyshenkilö >>Matkapoikien kautta onnistuu:

• laskutus/ rahaliikenteen hoito

• tarvittaessa oma ilmoittautumissivu

• maapalvelut kohteissa ja kuljetukset satamaan

• oma lähtöselvitys ryhmälle satamassa

• varustamon ryhmäedut


Soita ryhmämyyntiimme p. 010 2323 440 tai lähetä viestiä ryhmat@matkapojat.fi


Pyydä ryhmätarjous >

Voit myös jättää soittopyynnön >

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt