Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Aktiivista lomaa

Kiertomatka Islantiin

Kiehtova Islanti

Lähtöpäivät:

10.7. (täynnä), 3.9. ja 9.10.2024 , 23.4., 25.5., 29.6.2025

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1668€

Kiehtova Islanti

alk. 1668 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Reykjavik

Luonnonvoimien muokkaama kiehtova Islanti sekä sen pääkaupunki Reykjavik tarjoaa matkailijalle ennenkokemattomia elämyksiä. Islannin pääkaupungissa Reykjavikissa asuu kaksi kolmasosaa koko Islannin väestöstä. Islannin luonto on ainutlaatuinen; jäätiköitä ja kuumavesilähteitä. Reykjavikilla on paljon tarjottavaa myös kulttuurinnälkäisille, historiaa, museoita ja taidenäyttelyitä.

Blue Lagoon

Blue Lagoon on ehkä yksi Islannin tunnetuimmista käyntikohteista. Täällä kuumien lähteiden ulkoilmakylpylässä viihtyvät niin turistit kuin paikallisetkin. Lämpimällä, maitomaisella vedellä on todettu olevan terveysvaikutteita mm. ihonhoitoon. Matkapoikien Islannin matkalla pääset nauttimaan tästä rentouttavasta elämyksestä heti loman alkajaiseksi.


Kultainen kolmio

Kultaiseen kolmioon kuuluu ehkä Islannin tunnetuimmat luonnonnähtävyydet. Näemme kuuluisat geysirit eli kuumat lähteet, joista purkautuu säännöllisin väliajoin kuumaa vettä ja höyryä. Kultaiseen kolmioon kuuluu myös henkeä salpaavan upea Gullfossin vesiputous sekä Thingvellirin kansallispuisto. Puistossa on oma erityinen maaperä erikoisine muotoineen.

Etelärannikko

Islannin etelärannikolta löytyy upeat Seljalandfossin ja Skógafossin vesiputoukset. Seljanlandfoss on pitkä ja kapea satumainen putous, jonka taakse pääsee kävelemään. Skógafoss taas on yksi näyttävimmistä putouksista kauniin luonnon keskellä. Tämän putouksen pudotus on 60 m. Etelärannikolla sijaitsevat upeat, mustat Reynisfjaran rantakalliot, joita vasten upeat Atlantin aallokot pauhaavat.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


KATSO KAIKKI KIERTOMATKAT >>

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Reykjavik-Helsinki Icelandairin reittivuoroilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussimatkat kohteessa
  • Hotelliyöpymiset kahden hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: 1 illallinen ja 1 lounas
  • Kaupunkikierros Reykjavikissa
  • Retket: Blue Lagoon ulkoilmakylpylä, Kultainen Kolmio sekä Etelärannikko
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa päiväohjelmien aikana

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 2024

Lentoaikataulu/IcelandairAjat ovat paikallista aikaa. Islannissa kello on 3h (talvisin 2h) vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Reykjavik 15:05 - 15:45

Reykjavik - Helsinki 07:30 - 14:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, alk. 140€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Reykjavik

Icelandairin lento lähtee Helsingistä klo 15:10 kohti Reykjanvikia, jonne saavumme klo 15:45 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat vastassa kentällä. Heti lento- kentältä suuntaamme kohti Reykjavikin keskustaa, jossa majoitumme hotelliin. Hetki omaa aikaa. Yhteinen illallinen, siirtyminen läheiseen ravintolaan kävellen (opas ei ole mukana illallisella).
 

2. matkapäivä, Reykjavik - Blue Lagoon - Reykjavik

Aamiainen hotellissa. Tänään tutustumme suomenkielisen paikallisoppaan johdolla Islannin pääkaupunkiin, Reykjavikiin. Teemme kaupunkikierroksen bussilla ja kävellen. Näemme mm. Reykjavikin päänähtävyydet, Perlan, Hallgrimurin kirkon sekä Harpan musiikkitalon. Kierroksen jälkeen omakustanteinen lounas jonka jälkeen suuntaamme kohti  Blue Lagoonin ulkoilmakylpylää. Tämä mustan laavan ympäröimän kylpylän 37-39 °C vesi lämpenee maan sisältä tulevan lämmön avulla. Rikkipitoisessa vedessä kylpeminen tekee iholle hyvää ja saa mielen rauhoittumaan. Paluu Reykjavikiin, jossa loppupäivä omaa aikaa vaikkapa ostosten tekoon. Islanti on tunnettu käsityöstään, mm. lämpimät villatuotteet ovat suosittuja tuliaisia.
Päivän ajomatka n. 100 km 

3. matkapäivä, Reykjavik - Kultainen kolmio - Reykjavik

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme Kultainen Kolmio –retkelle. Kultaiseen Kolmioon kuuluvat Islannin tunnetuimmat luonnonnähtävyydet kuten Geysirin alue, Gullfossin vesiputous ja Thingvellirin kansallispuisto. Ensimmäinen käyntikohteemme on Unescon maailmanperintökohteeksi valittu Thingvellirin kansallispuisto, jossa Islannin parlamentti Althingi perustettiin vuonna 930. Kansallispuiston alue on myös geologisesti ainutlaatuinen, sillä täällä Amerikan ja Euraasian tektoniset levyt ajautuvat hitaasti erilleen. Alueen maisemassa voi selvästi nähdä tektonisten levyjen liikkeiden vaikutukset, jotka ovat avanneet erilaisia halkeamia maankuoressa. Thingvelliristä jatkamme matkaa geotermiselle alueelle jossa sijaitsevat kuumat lähteet Geysir ja Strokkur.  Islanti on kuuluisa geysireistä eli maasta pulppuavista kuumista lähteistä, jotka purkautuvat tasaisin väliajoin. Lyhyen ajomatkan jälkeen näemme myös Gullfossin henkeä salpaavan vesiputouksen. Päivän aikana nautimme yhteisen lounaan. Paluu takaisin Reykjavikiin, jossa ilta on omatoiminen. Päivän ajomatka n. 250 km


4. matkapäivä, Reykjavik - Etelärannikko - Reykjavik

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme tutustumaan saaren etelärannikkoon. Pysähdymme katsomaan Seljalandsfossin ja Skogarfossin upeita vesiputouksia. Seljanlandfoss on pitkä ja kapea satumainen putous, jonka taakse pääsee myös kävelemään. Skogarfoss taas on yksi näyttävimmistä putouksista kauniin luonnon keskellä. Putouksilta jatkamme matkaa Vikin kylään. Näemme hauskasti muotoutuneet Reynisfjaran rantakalliot ja upeat Atlantin aallokot. Päivä on pitkä, mutta täynnä upeita maisemia ja luonnonihmeitä. Päivän aikana omakustanteinen lounas. Paluu Reykjavikiin, jossa ilta on omatoiminen.  Päivän ajomatka n. 380 km

5. matkapäivä, Reykjavik - Helsinki

Varhainen lähtö hotellilta kohti lentokenttää. Icelandairin lento lähtee klo 07:30 kohti Helsinkiä, jonne saavumme kello 14:00.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt