Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Verona - Bolzano - Milano - Gardajärvi

Italian hurmaavat joulutorit

Italian hurmaavat joulutorit - Verona

Lähtöpäivät:

28.11. ja 12.12.2024

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 968€

Italian hurmaavat joulutorit

alk. 968 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Italian hurmaavat joulutorit

Jouluinen Italia on hyvin erinäköinen tirolilaisvaikutteisessa, majesteettisten Dolomiittivuorten Bolzanossa, kuin pienessä Gardajären rantakaupungissa, jossa rantabulevardia koristavat vehreät palmut. Huolimatta siitä, ollaanko lumisissa alppimaisemissa vai järven rannalla, kujat ja aukiot koristetaan jouluvaloin ja –kuusin. Puiset myyntikojut täyttyvät jouluherkuista ja –koristeista ja ilmassa tuoksuu mausteinen kuuma viini sekä makeat joululeivonnaiset. Paikalliset asukkaat perheineen saapuvat toreille nauttimaan joulunalustunnelmasta ja tekemään lahjaostoksia. Matkalla koet italialaista joulutunnelmaa suomenkielisen oppaan johdolla neljässä upeassa ja erilaisessa kaupungissa, sekä kuulet tarinoita paikallisesta joulunvietosta.

 

Milano

Kaupunki on tunnettu erityisesti muodin keskuksena ja ostoskaupunkina. Maailman nimekkäimmät suunnittelijat kilpailevat liiketilasta Via Montenapoleone -ostoskadulla ja Galleria Vittoria Emmanuelle II –ostoskeskus huokuu 1800-luvun eleganssia. Milanossa on myös paljon historiallisia nähtävyyksiä, joista tunnetuin on Euroopan toiseksi suurin katedraali, goottilaistyylinen tuomiokirkko Duomo.


Verona

Kaupunki on tunnettu ympäri maailmaa rakastavaisten, Romeon ja Julian kaupunkina. Verona onkin täynnä historiaa sekä tunnelmaa, ja sitä pidetään yhtenä Pohjois-Italian viehättävimmistä kaupungeista. Veronan kaupungin historiallinen keskusta on kuin luotu joulutunnelmaan. Piazza Erben keskiaikaiset rakennukset valaistaan jouluvaloin ja Piazza Signorialle avataan joulutorit.

 

Bolzano

Kaupunki on jännä sekoitus tirolilaista ja italialaista kulttuuria, sillä se on ollut pidemmän aikaa osa Itävaltaa kuin Italiaa. Täällä puhutaankin äidinkielenä sekä saksaa että italiaa ja vaikutus näkyy niin rakennustaiteessa kuin ruuassakin. Pohjois-Italian kuuluisimmat joulumarkkinat löytyvätkin juuri täältä, missä Italian joulumarkkinoiden perinne alkoi saada vaikutteita Saksasta.

 

Gardajärvi

Pienessä ja tunnelmallisessa Gardan kaupungissa elävät keskiaika, sekä renessanssi- ja barokkityyli rinta rinnan. Paikalliset tuottajat tarjoavat herkkujaan jouluisilla markkinoilla, jotka valtaavat kujat sekä kauniin palmuin koristellun rantabulevardin.


Lennämme Finnairilla 

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Milano-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Veronan kaupunkikierros ja vierailu joulutorilla
  • Bolzanon kaupunkikierros ja vierailu joulutorilla
  • Gardan kaupunkikierros ja vierailu joulutorilla
  • Tutustuminen Grappan valmistukseen
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lennot Finnairilla.
Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Milano 08:00 - 10:15

Milano - Helsinki 18:55 - 23:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 180€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Milano - Verona

Finnairin aamulento Helsingistä Milanoon. Kaupunki on tunnettu erityisesti muodin keskuksena ja ostoskaupunkina. Maailman nimekkäimmät suunnittelijat kilpailevat liiketilasta Via Montenapoleone -ostoskadulla ja Galleria Vittoria Emmanuelle II –ostoskeskus huokuu 1800-luvun eleganssia. Milanossa on myös paljon historiallisia nähtävyyksiä, joista tunnetuin on Euroopan toiseksi suurin katedraali, goottilaistyylinen tuomiokirkko Duomo. Aikaa tutustua omatoimisesti kaupunkiin sekä jouluostosten tekoon. Iltapäivällä jatkamme matkaa Veronaan, jonne majoitumme matkamme ajaksi. Kaupunki on tunnettu ympäri maailmaa rakastavaisten, Romeon ja Julian kaupunkina. Verona onkin täynnä historiaa sekä tunnelmaa ja sitä pidetään yhtenä Pohjois-Italian viehättävimmistä kaupungeista. Tutustumme kaupungin historiallisen keskustan nähtävyyksiin kävelykierroksen aikana ja näemme sen kauneimmat aukiot, Veronaa keskiajalla hallinneen Scaligheri –suvun palatsit sekä tietysti Julian parvekkeen. Kierroksen päätteeksi nautimme kuumaa viiniä -Vin Brule- sekä maistelemme erilaisia joulukakkuja. Ilta vapaata ohjelmaa. (Päivän ajomatka noin 210 km.)

2. matkapäivä, Bolzano

Aamiainen hotellissa. Ajamme Bolzanon kaupunkiin, josta löytyy Pohjois-Italian kuuluisimmat joulumarkkinat, jotka alkoivat saada perinteitä Saksasta. Huumaavia joulun tuoksuja, ihmisvilinää, glögiä, makkaraa, olutta, lukematon määrä upeita jouluisia tuotteita – tätä kaikkea ovat Bolzanon joulumarkkinat. Kaupunki on jännä sekoitus tirolilaista ja italialaista kulttuuria, sillä se on ollut pidemmän aikaa osa Itävaltaa kuin Italiaa. Täällä puhutaankin äidinkielenä sekä saksaa että italiaa ja vaikutus näkyy niin rakennustaiteessa kuin ruuassakin. Päivän aikana on mahdollisuus tutustua omakustanteisesti arkeologiseen museoon, joka on tunnettu Ötzi -jäämiesmuumiosta, tai nousta oppaan johdolla sään salliessa köysiradalla ylös korkeuksiin ihailemaan lumisia Dolomiitteja. Museo- ja hissimaksut maksetaan kohteessa. Paluumatkalla pysähdymme vielä tutustumaan Grappan valmistukseen ja saamme tietysti myös maistiaiset tästä kuuluisasta juomasta. Illan ohjelma Veronassa on vapaa. (Päivän ajomatka noin 300 km.)

3. matkapäivä, Verona

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Veronan kaupungin historiallinen keskusta on kuin luotu joulutunnelmaan. Piazza Erben keskiaikaiset rakennukset valaistaan jouluvaloin ja Piazza Signorialle avataan joulutorit. Santa Lucia on kaupungin suojeluspyhimys ja hänen kunniakseen kiltit lapset saavat lahjoja jo paljon ennen joulua. Kaupungin keskusta täyttyy markkinakojuista ja tarjolla on herkkuja ja perinteisiä joululahjoja. Palazzo della Gran Guardiaan avataan seiminäyttely, jossa kymmenet taitavien käsityöläisten rakentamat seiminäyttämöt luovat joulun tunnelmaa ja kertovat Jeesus-lapsen synnystä.

4. matkapäivä, Garda - Milano - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Jatkamme matkaa Gardajärven kauniisiin maisemiin. Tämä jylhän vuoriston sylissä lepäävä järvi on yksi Italian suosituimmista matkakohteista, joka houkuttelee turisteja ympäri maailman. Vierailemme pienessä ja tunnelmallisessa Gardan kaupungissa, jossa keskiaika sekä renessanssi- ja barokkityyli elävät rinta rinnan. Jouluiset markkinat valtaavat kujat sekä kauniin, palmuin koristellun rantabulevardin ja täällä tarjoutuukin mahdollisuus ostaa vaikkapa viimeiset herkkutuliaiset paikallistuottajilta. Iltapäivällä ajamme Milanon lentokentälle, mistä Finnairin iltalento Helsinkiin. (Päivän ajomatka noin 230 km)

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt