Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Inspiroidu uusissa maisemissa

Kokous- ja työhyvinvointimatkat

Kokous- ja työhyvinvointimatkat

Matka – vaikka lyhyempikin – on oiva yhteishengen nostattaja. Irtautuminen rutiineista ja inspiroiva ympäristö saa ajatukset liikkeelle uudella tavalla. Sujuvat järjestelyt vapauttavat keskittymään olennaiseen. Asialistalle on hyvä mahtua myös huvia. Etkö löydä vapaata kokoustilaa? Mitä tarjota kokouksen aika niin, että kaikki erityisruokavaliot on otettu huomioon? Ei hätää, olipa ryhmäsi pieni tai suuri - järjestelyt hoituvat kauttamme!  

Keinoja työhyvinvoinnin parantamiseksi ja ylläpitämiseksi on useita. Matkapoikien kautta saat räätälöityjä matkaehdotuksia yritysten hyvinvointimatkoille.

Kokousmatkat merellä Viking Linen laivoilla

Kokousta vaihtuvissa maisemissa, hyvän ruuan äärellä ja inspiroivassa ympäristössä. Ryhmä- ja kokousmatkamme on tarkoitettu kaikennäköisille ja -kokoisille ryhmille. Me hoidamme puolestanne järjestelyt niin maissa kuin laivalla, jotta sinä ja ryhmäsi voitte keskittyä olennaiseen. Kokouspaketteihin sisältyvät kokoustilat ja ateriat. Kerro, kuinka paljon haluatte käyttää aikaa, niin tarjoamme ryhmällesi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Vaihda kokoushuoneen merimaisematapetti oikeaan Punaisilla laivoilla!


Lataa kokousesite 2024

Kokousmatkat merellä Tallink Siljan laivoilla

Kokousmatkoilla on helppo verkostoitua, työrauha on taattu, osallistujat keskittyvät ohjelmaan ja myös yhteiselle vapaa-ajalle jää aikaa. Merellä syntyy helpommin uusia ideoita kuin työpöydällä tai toimistolla. Inspiroidu ympäristössä, jossa on tilaa luovuudelle ja kokoustilaa ajatuksille. Mereltä löytyy työn ilo, ja kun työ on hauskaa, on se myös tuottavaa. Varaa kokoustamiseen puitteet, jossa yhdistyvät huvi ja hyöty. Kaikki tämä on kohdallaan laivoilla -ideoidaan yhdessä!

Kokousmatkat Ahvenanmaalle

Kokoussaari Ahvenanmaa - keskeinen kohtaamispaikka! Ahvenanmaa sopii erinomaisesti kokousmatkakohteeksi. Löydät tasokkaita kokoustiloja ja runsaasti nähtävää ja koettavaa. Lyhyiden välimatkojen ansiosta Ahvenanmaalla on mahdollista kokea paljon lyhyessä ajassa. Ahvenanmaalla aika pysähtyy myönteisellä tavalla. Ei tarvitse jonottaa eikä stressata vaan kaiken energiansa voi panostaa antoisiin kokouksiin ja rentouttavaan yhdessäoloon.


Maarianhaminan keskusta useine kokous- ja majoituskohteineen sijaitsee vain kilometrin päässä satamasta. Kokouspaikat, hotellit ja muut kohteet sijaitsevat muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan. Monipuolinen kokouskeskus Alandica Kulttuuri- ja kongressitalo Alandican nykyaikaiset tilat sopivat kokouksille, messuille ja tapahtumille. Alandica tarjoaa suuren salin, auditorion ja seitsemän pienempää kokoushuonetta, joista monista avautuu merinäköala. Tilat sopivat 10–600 hengen ryhmille. Avara ja valoisa lämpiö luo kauniit puitteet tarjoiluille ja sopii myös monien tapahtumien näyttämöksi.Kokousmatkat Baltiaan

Matkapoikien kautta onnistuneet kokousmatkat Baltiaan. Järjestä yhteistyökumppaneillesi, asiakkaillesi tai omalle henkilöstöllesi mieleenpainuva kokous- tai virkistysmatka Baltian kohteisiin. Lähde ryhmäsi kanssa erilaiseen kokoukseen virkistävään ympäristöön meren rannalle. Laulasmaa Span ja Pärnun Hedon Span kokouspaketteihin sisältyvät myös kylpylän käyttö.

Työhyvinvointimatkat

Lähde mukaan lisäämään hyvinvointia kaikkien aistien avulla. Toivotut hyvinvointimatkat tuovat pienen tauon työn arjesta ja takaisin palaat monta kokemusta rikkaampana. Vie ryhmäsi elämykselliselle Jäämeren kuningasrapusafarille viettämään päivä vuonomaisemia ihaillen, rapumertoja kokien ja ennen kaikkea herkutellen. Entäpä miltä kuulostaisi vaellusmatka upeissa Bledin maisemissa? Bled on suosittu kaupunki luontolomailijoiden ja urheilijoiden keskuudessa. Kaupunki sijaitsee Julian Alppien juurella ja sitä pidetään alppiseudun kauneimpana loma- ja terveyskylpyläalueena. Ideoidaan yhdessä teille sopiva matka!

Tilaa uutiskirje!

TILAA

Kokonaisvaltaista palvelua

• laskutus/ rahaliikenteen hoito

• tarvittaessa oma ilmoittautumissivu

• maapalvelut kohteissa ja kuljetukset satamaan

• oma lähtöselvitys ryhmälle satamassa

• varustamon ryhmäedut


Soita ryhmämyyntiimme p. 010 2323 200 tai lähetä viestiä ryhmat@matkapojat.fi


Pyydä ryhmätarjous >


Voit myös jättää soittopyynnön >


Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt