Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Oman ryhmän kanssa matkaan!

Risteily-hotellimatka Maarianhaminaan

Risteily-hotellimatka Maarianhaminaan

Ahvenanmaa kauniine saaristoluontoineen on loistava paikka viettää lomaa. Meri on aina lähellä ja se houkuttelee myös melomaan ja veneilemään. Myös golfin pelaamiseen on hyvät mahdollisuudet. Yhdistä risteily ja hotelliloma, lähde minilomalle Ahvenanmaalle!

LÄHIRUOKAA JA PAIKALLISMAKUJA

Kenties tunnetuin kulinaarikohde on Kastelholman linnan vieressä sijaitseva julkkiskokki Mikael Björklundin pyörittämä Smakbyn. Ravintolan yhteydessä toimii tislaamo, joka valmistaa Ahvenanmaalaista Åppelbrand-omenaviinaa sekä paikallisia liköörejä.

Lähiruoan juurille pääsee mm. vierailemalla Tjudössä Karl-Ers Fruktin tilalla, joka tuottaa mansikoita, päärynöitä ja omenoita. Tilalla on kahvila ja pieni myymälä. Ahvenanmaalla toimii myös Suomen suurin parsatila Lassas. 
Juomapuolella Ahvenanmaan tunnetuin nimi lienee Grelsbyn kylän Stallhagen, jonka panimoravintolassa voi ruokailla ja osallistua vaikka oluttastingiin.
Ainutlaatuinen saaristolaistunnelma on parhaimmillaan keskikesällä ja syksyllä sadonkorjuun aikaan. Hyvän ruoan ystävälle herkullisin aika Ahvenanmaan matkalle on syyskuun loppu, jolloin saarella vietetään suurta sadonkorjuujuhlaa eli Skördefesteniä.

Ryhmille risteily ja hotellimatka Maarianhaminaan!

Laivamatkat Viking Grace, alk. noin/hlö hotelli Savoy 189€

MATKAOHJELMA

1. päivä
Siirtyminen laivaan ja majoittuminen hytteihin. Viking Grace lähtee Turusta klo 20.55. Laivalla on mahdollisuus lisämaksulliseen ruokailuun. Risteilyohjelman saatte laivalta (bussi jää yöllä Långnäsissä pois).

2. päiväLaiva on Tukholmassa klo 6.30 - 7.45 (ei maissakäyntiä). Sama hytti käytössä laivalla Maarianhaminaan asti. Laiva saapuu Maarianhaminaan klo 14.10. Majoittuminen hotelleissa Savoy, Adlon tai Pommern.

3. päiväAamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Maarianhaminassa. Huoneiden luovutus viimeistään klo 12.00. Viking Grace lähtee takaisin Turkuun klo 14.25. Laiva saapuu Turkuun klo 19.50. Paluumatka Turkuun kansipaikoin.

RYHMÄETU:

Kun ryhmässä on vähintään 40 matkustajaa, on ryhmänkerääjän ja kuljettajan matka ilmainen.

Ryhmäpassi voimassa myös vuonna 2024.

Myös näistä matkoista leima passiin! Kysy lisää!

Hintaan sisältyy

• oma Matkapoikien kautta tilattu bussi n. 3-5 tunnin säteeltä Turusta
• bussi mukana koko matkan ajan Suomesta alkaen
• risteily Turku – Tukholma - Maarianhamina 2 hengen Inside (B2) hytissä
• 1 yö hotellissa Maarianhaminassa aamiaisin
• paluulaivamatka Maarianhamina - Turku kansipaikoin

Lisämaksusta

• retket Maarianhaminassa
• ateriat laivalla sekä hytti paluumatkalle
• hintoihin lisätään mahdollinen polttoainelisämaksu sekä EU ilmastomaksu


Hinta edellyttää 40 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia.
Vastuullinen matkajärjestäjä Matkapojat Oy.



Lataa Risteily ja hotellimatka Maarianhaminaan ryhmäesite

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200. Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.




Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt