Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Itämeren parhaat erikoisristeilyt

LIVE Risteilyt

Parhaat koko laivan kattavat erikoisristeilyt!

LIVE Risteilyt on kotimainen ja luotettava risteilyjärjestäjä, joka on tuottanut lukuisia menestyksekkäitä teema- ja bileristeilyjä jo vuodesta 2015 lähtien! Risteilyperheeseen kuuluvat mm. JouluJolla-, Parasta Ennen-, Ysäri-, Ankkurit Irti!-, MeriHelvetti-, Spring Break- ja Kasari -risteilyt. 

 

Mikä parasta: näitä koko laivan kattavia erikoislähtöjä seilataan sekä Turusta että Helsingistä.

 

Risteilyjen lipunmyynnit toteutetaan yhdessä Matkapojat Oy:n kanssa, joka toimii risteilyjen vastuullisena matkanjärjestäjänä. Matkapoikien kattava tilausajoverkosto on saatavilla myös LIVE Risteilyjen lähdöille.

LIVE Risteilyjen erikoislähdöt 2024


Muista bussikyydit suoraan satamaan!

Kaikille LIVE risteilyjen erikoislähdöille on tarjolla kattavat bussikuljetukset suoraan satamaan. Katso reitit tarkemmin matkan esittelysivulta ja hyppää kyytiin!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt