Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Aktiivista lomaa

Patikkamatka Italian Paganellaan

Patikkamatka Italian Paganellaan

Lähtöpäivät:

13.6.2024 TÄYNNÄ

Matkan kesto:

7 päivää

Uutuus 2024

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Patikkamatka Italiaan Paganellaan - upeita maisemia patikoiden


Onko Molveno-järvi Italian kaunein järvi?

Pohjois-Italiassa Trentinon alueella sijaitsee, ei niin tunnettu, Molveno-järvi.

Molveno on upea luonnonkaunis matkailukohde. Järven ympärillä kohoavat majesteettiset Dolomiitit. Järvi on tunnettu harvinaisen kirkkaasta vedestään. Alue on myös palkittu luontoystävällisyydestä ja majoituspalveluistaan, joissa keskitytään ympäristön suojelemiseen. Lähde mukaamme nauttimaan luonnosta ja heräämään aamuisin upeissa järvimaisemissa.

 

Tervetuloa mukaan matkalle kaikki liikunnallisesta matkasta vuorien keskelle kiinnostuneet.  Tällä kertaa matkamme suuntautuu Italiaan, Trentinon alueelle. Neljä viidestä ohjatusta patikasta ovat helpohkoja ja sopivat perusaktiivisille ihmisille, yksi patikoista on luokiteltu keskivaikeaksi. Ohjelmaan on suunniteltu yhteisiä venyttelyhetkiä rannalla sekä yhteistä iltaohjelmaa illallisten lomaan. 


Matkan hintaan sisältyy puolihoito. Matka soveltuu kaikenikäisille tervejalkaisille hyvän peruskunnon omaaville. Ei sovellu liikuntarajoitteisille. Varmista paikkasi tälle upealle vaellusmatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan!


Luontoon suuntautuville matkoille keräämme maksimissaan noin 30 hlön ryhmiä.Patikointiloma tekee hyvää!

Hyvinvoinnin ja yhdessäolon täyteiset patikkalomat vievät nauttimaan Keski-Euroopan upeisiin maisemiin. Näillä matkoilla taivalletaan rennosti oman vauhdin mukaan ja siirretään arjen kiireet sivuun. Matkakohteet on valikoitu huolella ja niissä tehtävät patikat soveltuvat hyvin kaikenikäisille tervejalkaisille ja hyvän peruskunnon omaaville matkalaisille. Matkapäivien lomassa on monesti tarjolla myös rentoa oheisohjelmaa.

Matkaan yksin, kaksin tai osana seuruetta

Näille patikkalomille olet tervetullut yksin, kaksin tai osana seuruetta. Jokainen matkalainen huomioidaan ja kukaan ei jää yksin. Matkaan ovat tervetulleita myös ei-liikunnalliset matkaseuralaiset - kun sinä patikoit, seuralaisesi pääsee nauttimaan alueen muista nähtävyyksistä - molemmat nauttivat!

Patikat ja fyysinen kunto

Jokaisella patikkamatkalla löytyy eri kuntotasoisille patikoijille soveltuvia reittejä. Patikat tehdään yhdessä oppaiden kanssa ja apu on aina lähellä. Päiväpatikat ovat kestoltaan noin 3-6 tunnin mittaisia, joista aktiivista kävelyä noin 2,5-5 tuntia. Jos huoli omasta jaksamisesta yllättää, on aina mahdollista pitää huilipäivä ja nauttia kohteen muista aktiviteeteista. 

Varusteet ja hotellipalvelut

Saat ennen matkaa varusteluettelon, jossa kerrotaan mitä pakata mukaan matkaan. Isossa roolissa ovat oikeanlaiset patikointiin soveltuvat kengät ja vaatetus. Oppaat ohjeistavat myös mikäli matkakohteessa on saatavilla lisävarusteita, kuten kävelysauvoja. Patikat alkavat pääsääntöisesti hotellialueen lähistöltä, jolloin pitkiä bussimatkoja ei ole. Päivän patikoinnin päätteeksi onkin mukava palata hotellille virkistäytymään ja illastamaan. Kaikkiin patikkalomiin sisältyy puolihoito ja hintaan sisältyvät ruokailut ovat hyvätasoisia. Mahdollisen erikoisruokavalion saatavuus on kuitenkin tärkeää varmistaa etukäteen ennen matkaa.


Patikkamatkoille on turvallista lähteä!

Matkapoikien patikkamatkat toteutetaan yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa. Liikuntamatkoilla on vuosikymmenten rautainen kokemus onnistuneiden patikkamatkojen järjestämisestä. Näillä patikkamatkoilla vaalitaan luottoreseptiä, johon kuuluu patikoinnista nautiskelu, vauhdin mitoitus oman kunnon mukaan, suomenkieliset kokeneet patikkaoppaat ja koko ryhmän majoittuminen samaan hotelliin. Nämä ovat asioita, jotka keräävät kiitosta vielä pitkään matkan jälkeenkin. Patikkamatkoilla syntyvä yhteisöllinen ilmapiiri on myös hurmannut jo tuhansia suomalaisia ja useat heistä palaavat uskollisesti uusille patikoille ja ainutlaatuisten hetkien äärelle.


Tule mukaan patikkaperheeseen!

Anna sinäkin hyvinvointilupaus itsellesi ja lähde nautiskelemaan patikoinnista mukavassa porukassa ja kokeneiden oppaiden seurassa. Upeat maisemat kruunaavat loman!


Lisätietoja ohjelmasisällöstä ja vaelluksista

Jouni Parkkali, puh. 0400 409 837, jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


 

Hintaan sisältyy

  • Lentomatka Helsinki-Verona-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Viisi suomeksi opastettua patikkaa
  • Iltapala saapumisiltana hotellilla
  • Illallinen hotellissa x 5
  • Kokeneiden suomenkielisten patikkaoppaiden palvelut kohteessa
  • Matkaohjelmassa mainitut ohjatut venyttelyt ja iltaohjelmat

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Verona 16:20 - 18:15

Verona - Helsinki 10:15 - 14:10

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 300€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, HELSINKI – VERONA - MOLVENO

Finnairin iltalento Helsinki-Verona. Veronaan saavuttaessa opas on vastassa saapuvien aulassa ja johdattaa oikealle autolle. Jatkamme matkaa Molvenon kylään yhden pysähdyksen taktiikalla. Fontanella hotellilla meitä odottaa iltapala ja majoittuminen. 

2. matkapäivä, MOLVENO PATIKKA

Aamiainen hotellissa.

Klo 09.30 Lähdemme n. kolmen tunnin patikalle Molvenon järven ympäri vaihtoehtona lyhyempi patikointi Paganellaan.  Iltapäivällä tutustumme yhdessä alueeseen ja käymme viikko-ohjelman läpi. Illallinen hotellissa.

3. matkapäivä, PAGANELLA PATIKKA

Aamiainen hotellissa.

Lähtö Andalosta hissillä ylös Paganellan huipulle. Ohitamme San Antonion ja palaamme Malga Zambanan rinneravintolalta takaisin.


Nousu korkeus 300-400m ja saavutamme yli 2000 metrin korkeuden. Palattuamme pidämme yhteisen venyttelytuokion rannalla.

Yhteistä ohjelmaa, tietokilpailu palkintoineen ja illallinen hotellissa.


Kuviin ja reittikarttaan voit tutustua tästä linkistä:

http://www.tr3ntino.it/en/leisure-activities/mountains-and-hiking/hiking-in-summer/mountain-hike-to-the-paganella/  4. matkapäivä, ALTISSIMO PATIKKA

Aamiainen hotellissa.

Nousemme Molvenosta hissillä Pradellaan ja sieltä aloitamme vaelluksen Altissimo vuoren juurelle ( 2339m), paluumatkalle on suunniteltu kaksi eritasoista reittiä.  Reitti paikoittain haastava muutaman kapean kohdan vuoksi. Nousukorkeus 400-700m.


Illallinen hotellissa. 


Infoa: http://www.visitdolomitipaganella.it/it/molveno-croz-altissimo/

5. matkapäivä, RIFUGIO MALGA ANDALO – BRENTA DOLOMIITIT

Aamiainen hotellissa.

Patikointi Molvenon kylästä ylös hienosti entisöityyn vuoristohotelliin Rifugio Malga Andaloon, josta on panoraamanäkymät Molveno-järvelle. Paluu soratietä pitkin takaisin kylään. Nousukorkeutta noin 400m, vaikeusaste: keskivaikea. Ohjattu venyttely rannalla.

Illallinen ja yhteistä ohjelmaa hotellissa.6. matkapäivä, ”BAIT DEL GERMANO” PATIKKA

Aamiainen hotellissa.

Patikointi “Bait del Germanoon” Canfedin polkua pitkin, nousemme hissillä Andalosta Doss Pelaan (1780m), perillä patikoimme vielä tunnin. Nousu korkeus 200m, kokonaiskesto n. 5h.   

Illallinen hotellissa.

7. matkapäivä, MOLVENO – VERONA – HELSINKI

Varhainen aamiainen ja lähtö hotellilta kohti Veronaa, Finnairin päivälento Helsinkiin. Kuvia kohteesta: https://www.liikuntamatkat.fi/fi/gl/3216/trentino+paganella+molveno+j%C3%A4rven+alue.html


Matkaohjelma edellyttää hyvää peruskuntoa sekä terveitä niveliä. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin mm. sääolosuhteiden vuoksi.
Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt