Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Elämysristeilyt

Elämysristeilyt upeimpiin kohteisiin

Onko haaveesi nähdä Karibian aurinkoiset maisemat, Norjan vuonojen upea luonto tai Välimeren mieleenpainuvimmat kohteet? Kauttamme pääset toteuttamaan matkaunelmasi maailman merillä helposti ja paketoituna. Elämysristeilyillä pääset nauttimaan lähes kaiken sisältävästä all inclusive -palvelusta tai täysihoidosta – sinun tehtäväsi on vain nauttia huikeasta, ikimuistoisesta lomasta!

Karibian-risteilyiden webinaari pidettiin torstaina 4.4. klo 13:00

Matkapoikien webinaarissa keskusteltiin opastetuista Karibian risteilyistä. Viime talvena meillä oli Läntisen Karibian risteily ja ensi talvena meillä on tulossa kolme opastettua Itäisen Karibian risteilyä. Kuuntele tallenteelta, mitä kaikkea elämysristeilyiden hintaan sisältyy, millaista on risteillä Karibialla MSC:n uusilla laivoilla ja miksi suomeksi opastettu elämysristeily on kaikenkattava valinta. Vieraana oli Karibian risteilyjen suomalainen matkanjohtajamme Maria Väänänen, joka antoi myös käytännön vinkkejä risteilyistä.  KATSO TÄSTÄ LINKISTÄ WEBINAARITALLENNE

Nyt valokeilassa!

UUTTA 2025! ⭐️ Kanariansaarten risteily

Talven 24-25 uutuusristeilyillämme pääset risteilemään TUI Cruisesin kesällä 2024 Suomessa valmistuvan Mein Schiff 7-risteilyaluksen kyydissä. Matkalle lähdetään Helsingistä, mistä lennämme Finnairin suoralla lennolla Las Palmasiin. Risteilymme kulkee kiehtovan reitin Las Palmasista Fuerteventuran kautta Madeiralle ja sieltä takaisin Kanariansaarille. Merimatkojen aikana voit nauttia laivan monipuolisista palveluista, herkutella ravintoloiden makuelämyksillä ja hengittää virkistävää meri-ilmaa. Matkalla on mukana suomenkielinen matkanjohtaja. Lähde Matkapoikien matkapaketin turvin luotettavasti Kanariansaarten ja Madeiran upeisiin maisemiinristeilylle!

UUTTA 2024! ⭐️ Jokiristeilyt


Välimeren risteilyt

Välimeren risteilyt tarjoavat vertaansa vailla olevia kokemuksia. Historiallisia suurkaupunkeja, pieniä värikkäitä kyliä, vuoristoisia rantamaisemia ja upeita hiekkarantoja. Kahden eri elämysristeilyn reitit vievät upeisiin kohteisiin, aikaa jää hyvin tutustua maissa kohteisiin. Välimeren upeiden maisemien ohella nautit loistoristeilijöiden monipuolisista palveluista ja runsaasta täysihoidosta. Matkoilla mukana suomenkielinen matkajohtaja.

Norjan vuonoristeilyt

Elämysristeily on paras tapa tutustua Norjan pitkään rannikkoon. Historiaa, ainutlaatuista tunnelmaa, henkeäsalpaavia maisemia ja käyntejä lukuisissa satamissa. Varaa elämysristeily Norjan upeisiin maisemiin nyt!

Karibian risteilyt

Lähde täysihoidolliselle elämysristeilylle nauttimaan matkasta upeisiin Karibian maisemiin! Viikon mittainen risteily huippuristeilijällä vie tutustumaan tyylikkäästi Karibian upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin. Aikaa jää myös hyvin tutustua maissa kohteisiin. Karibian upeiden maisemien ohella nautit loistoristeilijän monipuolisista palveluista ja runsaasta täysihoidosta. Matkalla mukana suomenkielinen matkajohtaja.

Islannin risteilyt

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Elämysristeilyt


Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt