Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Markun matkassa

Kauneimmat joululaulut Suodenniemen kirkossa

Markun matkassa: Kauneimmat joululaulut

Lähtöpäivät:

To 14.12.2023

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 109€

Markun matkassa: Kauneimmat joululaulut

alk. 109 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa päivämatkalle kuuntelemaan kauneimpia joululauluja torstaina 12.12.2024. Virittäydy joulun tunnelmaan joulun kauneimpien joululaulujen parissa upeassa Suodenniemen kirkossa.


Hintaan sisältyy yhteinen lounas Tyrvään pappilassa sekä vierailu Kivikylän Palvaamon tehtaanmyymälässä, Pyymäen Leipomolla ja Eliisa Marjaanan Nahkaverstaalla.Markun matkassa

Markku Eklöf on valloittanut persoonallaan jo yli 30 vuoden ajan toimiessaan matkanjohtajana niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Sana on kiirinyt myös Pirkanmaan rajojen ulkopuolelle sillä asiakkaita on jo ympäri Suomen jotka haluavat lähteä juuri Markun mukana reissuun. Matkapaketit on rakenneltu laadukkaasti ja kattavasti, huomioiden jo etukäteen matkan hintaan sisältyväksi ateriat, sisäänpääsymaksut, opastukset ym. Pidemmätkin ajomatkat menevät mukavasti tauottaen ja matkanjohtajan tarinoita kuunnellen. Lähde sinäkin mukaan kokemaan millaista matkanteko voi hauskimmillaan olla!


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Katso kaikki Markun matkassa matkat >


Katso kaikki kotimaan matkat >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukainen ohjelma
  • Joululounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussi 1:

Klo 08.45 Vanha kirkko

Klo 09.15 TSOP/Lempäälän konttori

Klo 09.30 TSOP/Vesilahden konttori

 

Bussi 2:

Klo 08.35 TSOP/Ylöjärven konttori

Klo 09.00 Vanha Kirkko

Klo 09.35 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 09.50 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

 

Matkaamme yhdessä Suodenniemen Kirkkoon jossa laulamme kauniit joululaulut. Tutut ja rakkaat joululaulut muistuttavat meitä lapsuuden jouluista. Siirrymme kirkosta Tyrvään Pappilaan jossa syömme perinteisen joululounaan. Hyvässä seurassa nautittu lounas hyvässä seurassa vie meidät joulutunnelmaan. Ruokailun jälkeen käymme tekemässä ostokset Pyymäen Leipomolla. Leipomon 50vuotinen perinne takaa maittavat leivonnaiset, joista suosituimpia ovat mm. täysruukinen käsintehty Tyrvään Voima sekä isoäidin reseptillä tehdyt herkulliset Rosina –ja Kolmiomunkit. Lisäksi käymme ostoksilla Eliisa Marjaanan Nahkaverstaalla. Nahkaverstas Eliisa Marjaana on 1990 perustettu perheyritys, jonka työmenetelmissä, toimintatavoissa ja arvoissa näkyy käsityöläisyyden perinteet jo neljännessä polvessa. Valikoimissa on käsityönä valmistetut lompakot, laukut, reput, hanskat, tossut, vyöt, sekä nahkavuodat verhoiluun ja nahkatöihin. Tuttuun tapaan ostoskohteenamme on myös Kivikylän Palvamon tehtaanmyymälä. Tehtaanmyymälään tulee aina ensimmäisenä uutuustuotteita ja maailman ensi-iltaa odottavia koetuotteita.

Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 19:00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt