Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Ihastu omaan Suomeesi!

Kotimaan matkat - parhaita elämyksiä lähellä!

Päivämatkat, konsertit, saaristo, Lappi...

Kotimaan matkat

Lähde tutustumaan kotimaan kauniisiin ja mielenkiintoisiin käyntikohteisiin! Monipuolisesta matkatarjonnassa löydät valmiita ohjelmallisia matkapaketteja luonnonkauniisiin saaristomaisemiin, historiallisiin vanhoihin kaupunkeihin, inspiroiviin tutustumiskohteisiin sekä ikimuistoisia elämyksiä tarjoaviin tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!

Konsertit ja musiikki

Kotimaan matkatarjontamme on täydentynyt upeilla konserttimatkoilla ja musiikillisilla elämyksillä. Matkat ovat pääsääntöisesti tarjolla sekä yksittäismatkustajille että ryhmille. Voit halutessasi jättää soittopyynnön ja ilmoittaa halukkuudesta ennakkovaraukseen. Paikkoja tapahtumiin on rajoitetusti.

Kotimaan päiväretket

Päiväksi reissuun ja illaksi kotiin. Lyhyet päivämatkat, joiden päätteeksi saavutaan illaksi takaisin kotiin, ovat mitä ihanteellisin tapa viettää piristävää lomapäivää ja saada leppoisa irtiotto kotona olemisen vastapainoksi.

Ahvenanmaa ja saaristot

Ahvenanmaa on loistava paikka viettää leppoisaa kotimaan lomaa. Pieneen kokoonsa nähden saaristo tarjoaa paljon nähtävää ja idylliseen Maariahaminaan voit tutustua helposti kävellen, pyöräillen tai bussilla. Kaupungin pienessä keskustassa ostospaikat, ravintolat, kulttuuri ja elämykset ovat aina lähellä. Meren läheisyys houkuttelee myös kalastamaan, melomaan ja veneilemään.

Teatterimatkat

Lapin matkat

Kuule Lapin kutsu! Lähde kokemaan kotimaan upea luonto ja kauniit tunturimaisemat. Matkapoikien kautta saat matkapaketit Lappiin edullisesti ja vaivattomasti.

Kotimaan kierrokset

Kotimaan kierrokset tarjoavat pieniä, yöpymisen sisältäviä tutkimusmatkoja mielenkiintoisiin kohteisiin. 

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. Voit myös jättää ryhmätarjouspyynnön jos sinulla on oma porukka, jonka kesken haluaisit lähteä matkaan.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt