Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Markun matkassa

Syyskarkelot & Elämäniloa aalloilla

Markun matkassa: Syyskarkelot&Elämäniloa Aalloilla -risteily

Lähtöpäivät:

To 6.10.2024

Matkan kesto:

2 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 190€

Markun matkassa: Syyskarkelot & Elämäniloa

alk. 190 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Markun matkassa: Syyskarkelot & Elämäniloa Aalloilla -risteily Tallinnaan

Syksyn perinteinen ElämänIloa Aalloilla ja Syyskarkelot tapahtuma on nyt yhdistetty ja yleisön pyynnöstä

risteillään Helsingistä Tallinnaan.


Vaikka laiva käykin Tallinnassa, on Matkapojilla perinteisesti ohjelmaa laivalla koko risteilyn ajan. Toki Sinulla on mahdollisuus piipahtaa Tallinnassa. Lähtöiltana syyskarkeloissa tanssittaa Eija Kantola ja Omega sekä Matkapoikien asiakkaille oma Aikuinen Nainen-show by Eija Kantola ja Tiina Räsänen. Risteilyn juontaa tyylikonsultti Leena Sarvi ja vauhtia riittää koko illan!

Seuraavana päivänä kuulemme hyvinvointiluentoja ja tutustumme näytteilleasettajiin laivan kokouskannella.
Ohjelmaa siis koko risteilyn ajaksi.


Uusittu ohjelma täydentyy kevään aikana!

OHJELMASSA mm:

• SKY:n puheenjohtaja, erikoiskosmetologi Ville Äikäs - luento: Tunnetko ihosi ja mitä ihollesi kuuluu
• Optikko Sirpa Kajo - luento: Sillä näet nimittäin - täyttä asiaa silmien terveydestä
* Hyvinvointivalmentaja Jari Halt - Luento: Ihmisen jaksamisen ABC, luento energiavoimavaratekijöistä
• Silmalasiliike: oikeat lasit silmiisi, esittelyt
• Tyylikonsultti Leena Sarvi: Naiskauneutta kautta vuosisatojen
• Tallink Aqva Spa käsiparafiinihoitoja
• Aijan paikka pikakauneushoitoja ja hartiahierontaa
• Hankintatukku Oy, tuotekehityspäällikkö Ansa Viskari - luento: Ravintolisät silmien hyvinvoinnin edistämiseksi sekä kuinka suolistosi voi?

Osallistu luentojen lomassa pika-arvontoihin!

• SUPERBINGO - Matkapoikien asiakkaille maksuton Bingo, jossa täyden ruudun pelaaja voittaa itselleen 150€ matkalahjakortin!

Markun matkassa

Markku Eklöf on valloittanut persoonallaan jo yli 30 vuoden ajan toimiessaan matkanjohtajana niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Sana on kiirinyt myös Pirkanmaan rajojen ulkopuolelle sillä asiakkaita on jo ympäri Suomen jotka haluavat lähteä juuri Markun mukana reissuun. Matkapaketit on rakenneltu laadukkaasti ja kattavasti, huomioiden jo etukäteen matkan hintaan sisältyväksi ateriat, sisäänpääsymaksut, opastukset ym. Pidemmätkin ajomatkat menevät mukavasti tauottaen ja matkanjohtajan tarinoita kuunnellen. Lähde sinäkin mukaan kokemaan millaista matkanteko voi hauskimmillaan olla!


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Risteily jaetussa A-luokan kahden hengen hytissä
  • Risteilyohjelma laivalla
  • Buffetruokailu meno- ja paluumatkalla
  • Meriaamiainen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsisatama T2 terminaali
Tallinna, D-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
18:35 08:00 Tallink Victoria
16:00 12:30 Tallink Victoria

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

Klo 13.00 TSOP/Hämeenkyrön konttori

Klo 13.30 Ylöjärvi, Matkatien pysäkki

Klo 13.55 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 14.10 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 14.40 Vanha Kirkko

Klo 15.00 TSOP/Lempäälä kirkko –tarvittaessa Viialan SEO

Tarkista lähtöaika ja pysäkki osanottajatodistuksestasi!


Tallink Victoria lähtee risteilylle Helsingistä Tallinnaan klo 18.35, jolloin majoitumme ikkunallisiin A –luokan hytteihin ja syömme päivällisen seisovasta pöydästä. Lähtöiltana meitä tanssittaa Eija Kantola ja Omega sekä ainoastaan Matkapoikien asiakkaille oma Aikuinen Nainen -show by Eija Kantola ja Tiina Räsänen.

2. matkapäivä

Meriaamiainen. Mahdollisuus maihinnousuun Tallinnassa klo 08.00. Laivalla koko maissaoloajan ohjelmaa! Ohjelmassa on mm. SKY:n puheenjohtajan, erikoiskosmetologin Ville Äikäksen luento: Tunnetko ihosi ja mitä ihollesi kuuluu. Optikko Sirpa Kajo pitää luennon: Sillä näet nimittäin -täyttä asiaa silmien terveydestä. Hankintatukku Oy:n tuotekehityspäällikkö Ansa Viskari pitää luennon: Ravintolisät silmien hyvinvoinnin edistämiseksi sekä kuinka suolistosi voi. Mukana on tyylikonsultti Leena Sarvi,  optikkoliike antamassa vinkkejä oikeiden lasien löytämiseen, Tallink Aqva Span edustajat tekevät käsiparafiinihoitoja ja Aijan paikka pikakauneushoitoja ja hartiahierontaa. Unohtaa ei myöskään voi suursuosittua Superbingoa! Laiva lähtee paluumatkalle klo 12.30. Tarkempi matkaohjelma jaetaan laivalla. Lounas seisovasta pöydästä klo 14.15. Saavumme Helsinkiin klo 16.00, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle. 


Paluu vanhalle Kirkolle noin klo 19:00.

Laivan esittely

Talllink Victoria

Grande Buffet

Tervetuloa nauttimaan seisovan pöydän herkuista upeissa merimaisemissa laivan keulassa! Ennakkoon varatessasi säästät n. 10 % laivan hintoihin verrattuna. Myös ruokajuomat (olut, viini ja virvoitusjuomat) sisältyvät hintaan. Pöytävaraus on voimassa 15 min kattauksen alkamisesta. Lapset 0–5 vuotta syövät ilmaiseksi ruokailevan aikuisen seurassa.

Grill House

Risteilyllä on lupa herkutella! Monipuolisesta uudesta Grill House -ravintolasta (kansi 7) saat liha-, kala- ja kausittain vaihtuvia sesonkiruokia.

Fast food 25 h

Fast Food 25 h on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat syödä nopeasti. Saat pikkunälkään pika-apua salaateista, wrapeista ja runsaista voileivistä. Ravintolan löydät kannelta 6.


Coffee & Co.

Moderni Coffee & Co. -kahvila tarjoaa Starbucks -laatukahvia ja Tazo® Teetä sekä vastuttamattomia ja suussasulavia kakkuja, leivonnaisia ja maukkaita leipiä. Kahvila sijaitsee kannella 7.


Sea Pub

Pubimme tarjoaa mukavia hetkiä oluen ystäville. Kun haluat viettää aikasi rentoutuen, valitse laivan viihtyisä pub. Täältä löydät myös isot TV-ruudut, jotka välittävät urheilutapahtumien jännittävät tunnelmat. 176-paikkainen Sea Pub sijaitsee 7. kannella.


Piano Bar

Viihtyisässä aperitiivibaarissa voitte virittäytyä risteilytunnelmaan ennen ruokailuanne. Baari sijaitsee 7. kannella ja siinä on 28 paikkaa.


Starlight

Starlight -yökerhossa (kansi 6 ja 7) voit nauttia herkullisista drinkeistä ja nauttia tunnelmasta. Vieraile myös Sundeck Barissa laivan kannella!


Tax Free Shop

Tax Free Shopissa on laaja valikoima alkoholijuomia, olutta ja viiniä edullisin hinnoin. Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut Fazerin ja Kalevin suklaista tanskalaisiin kekseihin, samoin terveystuotteita kuten virolaista hunajaa, Solgarin vitamiineja ja Möllerin kalanmaksaöljyä. Myymälä sijaitsee kannella 6, laivan keskiosassa.


Perfume Fashion Gifts

Monipuolisesta myymälästämme löydät kosmetiikkabrändien ykköset Estée Lauderista, Diorista, Chanelista ja Givenchystä alkaen, samoin Lumenen ja Madaran puhtaita pohjoismaisia ihonhoitotuotteita. Meiltä voit myös ostaa Tommy Hilfigerin, Superdryn, Gantin, Espritin, Guessin ja Vagabondin muotivaatteita ja asusteita sekä jotain erityistä rakkaallesi lahjavalikoimastamme. Myymälä sijaitsee kannella 6.Sauna

Ota kunnon löylyt ja rentoudu saunassa sekä porealtaassa. Sisäänpääsymaksu, saunomisaika enintään 1,5 tuntia.


Lasten leikkihuone ja muu ohjelma

Leikkihuoneessa voi pelata, katsoa piirrettyjä, värittää värityskirjoja tai vaikka piirtää hauskoja kuvia laivasta. Lasten leikkejä ohjaavat syyslomalla ammattitaitoiset aktivaattorit. Toki lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla. Syyslomalla menossa on mukana myös Harri Hylje. Leikkihuoneen löydät kannen 7 peräosasta.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Suite

Kahden hengen tilavia 30 m2 hyttejä kansilla 8-9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

Kuva hytistä

A-hytti

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen ikkunallisia hyttejä kannella 8 ja neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, Neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV

Kuva hytistä

A-Premium

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV.

Kuva hytistä

B-hytti

Kahden, kolmen tai neljän hengen 8 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen hyttejä kannella 8. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuva hytistä

Deluxe

Kahden hengen ikkunallisia 14 m2 hyttejä, kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin virvokkeet sisältyvät hintaan.

Kuva hytistä

Erikoishytit

Kannella 5 sijaitsee erikoishytit. Liikuntaesteisille suunniteltu yksi ikkunallinen A2-hytti ja kaksi ikkunatonta B2-hyttiä sekä 8 ikkunallista A-hyttiä ja 9 B-hyttiä allergikoille. Lisäksi laivalla on 10 lemmikkieläinhyttiä B-luokassa. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuva hytistä

E-hytti

  • Sisähytti (9 m2) ilman ikkunaa 1-4 hengelle kannella 5 tai 8. Kaikissa hyteissä WC, suihku ja TV. Hytin sijainnista johtuen hyttiin saattaa kantautua mahdollisesti melua.

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt