Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Kolmården

Kolmården ja päivä Tukholmassa Helsingistä

Kolmården ja Tukholma Helsingistä

Lähtöpäivät:

tiistaisin 4.6.-30.7.

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

🦁 KESÄ-TARJOUS! Lapset ALE-hintaan!


Tarjoushinnat alk.
🦜 3-11v 129 € (norm. 169 €)
🦜 alle 3v 74 € (norm. 99 €)


* * *

Kolmården ja Tukholma

Tällä matkalla koet sekä Ruotsin pääkaupungin, että Pohjoismaiden suurimman eläinpuiston samalla kertaa! Yhdistä Kolmårdenin matkaan päivä Tukholmassa. Vietä koko perheen kesän kokemusrikkain päivä eläinpuistossa, aja gondolisafarilla ja ihastele delfiinien taidokkaita temppuja. Aktiivisen päivän jälkeen paluumatkalla Tukholmaan voit rentoutua bussissa. Hotelliyön ja maittavan aamiaisen jälkeen uusi päivä pääkaupungissa on edessä. Tee ostoksia, ihastele vanhan kaupungin miljöötä tai seikkaile perheen kanssa Gröna Lundin huvipuistossa. Neljä riemukasta päivää takaa ikimuistoiset kokemukset!

Lapsille yllätyslahja

Kolmardenin matkalla kaikki lapset (alle 12 vuotiaat) saavat yllätyslahjan!

Kuljetukset Ruotsissa suomalaisella bussilla

Kolmårdenin matkan hintaan sisältyy laivamatkat, hotelliyöpyminen aamiasin, tilausajokuljetukset suomalaisella bussilla Tukholma-Kolmården-Tukholma sekä pääsyliput eläinpuistoon. 


Huom. mikäli matkassanne on alle 3v lapsi, varaathan matkan Myyntipalvelumme kautta. (p. 010 2323 200 • ma–pe 9-16 • myyntipalvelu@matkapojat.fi) Varauksesta ei mene lisäkulua.Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä. Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.


Bamsen maailma

Kolmårdenin upeaa tarjontaa täydentää Bamsen maailma. Nallen, Kilpisen, Pompin ja Isoäidin talot ovat valmiina innokkaita vieraita varten. Voit myös ajaa makeisjunalla, astua Nallen omaan Viktoria-laivaan, ajaa Kilpisen autoradalla ja kieppua hunajapurkkikarusellissa. Teemalle uskollisessa satumaailmassa on myös amfiteatteri, ravintola, kauppoja, pelejä sekä suuria leikki- ja puistoaluita.

Tukholma

Suomalaisten kestosuosikki Tukholma on mainio perhelomakohde. Tukholmassa on valtavasti nähtävää ja koettavaa myös perheen pienimpien kanssa. Tutustu Skansenin ulkoilmamuseoon jossa aika on tuntunut pysähtyneen ja kaduilla käyskentelevät kanat, riikinkukot ja ketut. Tunti jos toinenkin vierähtää helposti Junibackenissa, jossa asustavat koko perheen suosikit Astrid Lindgrenin rakastetuista satuhamoista Muumipeikkoon. Jos haluat vauhdin huumaa suuntaa Ruotsin vanhimpaan huvipuistoon Gröna Lundiin. Huvipuistosta löytyy lukuisia laitteita perheen pienimmille, mutta vauhdin huumaa on tarjolla myös aikuisille. Voit myös viettää päiväsi kierrellen Djurgårdenin suosittuja museoita, joista erityisesti Wasa-museo on varmasti myös lasten mieleen. 

Tietoa Ruotsiin matkustaville

Matkustusasiakirjat: Ajalla 28.3.2022 - 11.5.2024 Ruotsiin matkustettaessa edellytetään kaikkien 18 v. täyttäneiden matkustajien osoittavan todistavan henkilöllisyytensä sekä kansalaisuutensa. Tarkistus tehdään sataman lähtöselvityksessä matkustajan lähtiessä Suomesta ja tämän lisäksi on syytä varautua siihen, että myös Ruotsin rajaviranomaiset tarkistavat kaikkien maahan pyrkivien matkustusasiakirjat. Huomioi myös, että tänä aikana Ruotsi suosittelee kaikille passia tai EU-henkilökorttia matkustusasiakirjaksi. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti saattaa riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.


KATSO KAIKKI MATKAT KOLMÅRDENIIN >


KATSO KAIKKI PERHELOMAT >

KATSO KAIKKI RISTEILYT >


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Hintaan sisältyy

 • Laivamatkat valitussa hyttiluokassa
 • Hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
 • Aamiainen hotellissa
 • Bussimatkat matkaohjelman mukaisesti alkaen Tukholma
 • Pääsymaksu Kolmårdenin eläinpuistoon

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut


Helsinki Tukholma Laiva lähdöt 4.-18.6.2024
17:15 10:00 Gabriella/Cinderella
10:10 16:30 Gabriella/Cinderella
Helsinki Tukholma Laiva lähdöt 25.6-6.8.
18:10 10:00 Gabriella/Cinderella
09:15 16:00 Gabriella/Cinderella

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Päivällinen

Istumapaikat bussin etuosasta

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki-Tukholma

Maihinnousukorttien nouto Matkapoikien lähtöselvityspisteestä Katajanokalta. Lippukuoressa on myös pääsyliput Kolmårdenin eläinpuistoon.


Siirtyminen laivaan ja majoittuminen hytteihin. Laiva lähtee Helsingistä Katajanokan terminaalista klo 18:10. Huom: lähdöillä 4.6-18.6. klo 17.15.
Mahdollisuus lisämaksulliseen ruokailuun.

2. matkapäivä, Tukholma-Kolmården-Tukholma

Lisämaksullinen meriaamiainen. Laiva saapuu Tukholmaan klo 10.00.

Muistathan ottaa matkatavarasi laivasta mukaan. Matka jatkuu kohti Kolmårdenia noin 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen. Satamassa on Vesman liikenne Oy:n bussi, jonka tuulilasissa lukee Matkapojat/Kolmården. Ajomatka Tukholmasta Kolmårdeniin on noin 160 km. Päivä aikaa tutustua eläintarhaan omatoimisesti.

Lähtö Tukholmaan noin klo 18.00. Majoittuminen hotelliin.

3. matkapäivä, Tukholma

Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä bussi ajaa Djurgårdenille ja keskustaan.Voit viettää päiväsi keskustassa ostoksia tehden ja vaikkapa nähtävyyksiin tutustuen.


Djurgårnilla päivä kuluu vaikkapa Gröna Lundin huvipuistossa, Skansenilla tai satumaailma Junibackenilla.Myös Vasa-laivamuseo ja ABBA-museo ovat käymisen arvoisia kohteita.


Paluuljetus satamaan keskustasta ja Dhurgårdenilta iltapäivällä.  Tarkemmat tiedot päivän aikataulusta kuljettajalta.


Laiva lähtee takaisin Helsinkiin klo 16:00. Huom: lähdöillä 4.6-18.6. klo 16.30.

Majoittuminen hytteihin.

4. matkapäivä, Helsinki

Lisämaksullinen meriaamiainen.

Saapuminen Helsinkiin Katajanokalle klo 09.15. Huom: lähdöillä 4.6-18.6. klo 10.10.

Hotellit

Laivan esittely

m/s Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Economy-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,3 m2
 • Kannella 2 (autokannen alla)
Kuva hytistä

Inside Large 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 13 m2
 • Parivuode sekä 2 päällekkäistä vuodetta
 • Kannella 6
Kuva hytistä

Inside Piccolo -hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 7 m2
 • Päällekkäiset vuoteet
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Inside Standard 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,3 m2
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Seaside Standard -hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 8,5 m2
 • Kansilla 5-6
Kuva hytistä

Uusittu Inside Standard 4 -hytti

Uusittu ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • Hytissä myös TV
 • 8,5 m2
 • Kansilla 5-6

m/s Cinderella

M/S Cinderella palaa kesällä 2023 Helsingin ja Tukholman väliselle reitille.


Ravintolat ja kahvilat

Hyvä ruoka ja juoma ovat onnistuneen risteilyn peruselementit. Cinderellalla onkin laaja valikoima ravintoloita, jotka tekevät matkastasi makuelämyksen.

Melody

Kahvila Melodyssa on rento tunnelma ja viihdettä viikon jokaisena päivänä. Täällä voit nauttia kupillisen hyvää kahvia, virkistävän juoman tai vain rentoutua ja nauttia upeasta merimaisemasta uudessa loungessa.


The Buffet

Valitse omat suosikkisi seisovan pöydän laajasta valikoimasta. Viini, olut, ruokajuomat ja kahvi sisältyvät hintaan.


Ocean Grill

Grilliruokien ystävän suosikkiravintolassa kokit valmistavat ruoan avokeittiössä. Ruokalista vaihtuu vuodenaikojen mukaan.


Baarit


Bottega Prosecco Bar 

Italialaisia erikoisuuksia ja herkkuja lounaaksi, illalliseksi tai yöpalaksi. Nimensä mukaisesti baarin pääteemana on Prosecco-kuohuviini. Tarjolla myös aitoa italialaista espressoa.


Admiral Hornblower´s Pub

Brittiläistä pubitunnelmaa Itämerellä: trubaduuri, pubivisoja ja urheilua TV:stä.  Uppoa pehmeään nahkasohvaan virittäytymään tunnelmaan ennen illan rientoja. 


Cinderellan yökerho Étage

Cinderellan yökerho Étagessa on Itämeren kuumin tanssilattia. Hyvät artistit, tanssiorkesteri ja esitykset pitävät tunnelman katossa viikon kaikkina päivinä. Kesäisin voit tanssia, ottaa aurinkoa ja rentoutua myös terassilla. 


Cinderellan Spa-osasto

Cinderellalla kelpaa saunoa ja heittää kunnon löylyt. Travel Spa tarjoaa kauneutta ja hyvinvointia merellä. Rentoudu risteilyn lomassa, nauti kasvo- ja vartalohoidoista tai tule kysymään ihonhoitovinkkejä osaavilta kosmetologeiltamme. Cinderellan Spa-osasto sijaitsee kannella 6. Aukioloajat: Klo 09.00–15.00 ja klo 18.00–22.00

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Seaside Standard -hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 9,0 m2
 • Kansi 6
Kuva hytistä

Seaside standard - allergiahytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 9,0 m2
 • Kansi 5
 • Allergiaystävällinen
Kuva hytistä

Inside Standard 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,4 m2
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Economy-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,4 m2
 • Kannella 2 (autokannen alla)
Kuva hytistä

Inside standard - allergiahytti

ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 2 ala- ja 2 ylävuodetta
 • soveltuu allergikoille
 • pinta-ala:8,4 m2
 • kannella 5

Kartta

Kolmården

Tervetuloa maailmaan, joka on täynnä elämyksiä kaiken ikäisille! Pohjoismaiden suurimmasta ja suosituimmasta eläintarhasta löydät paljon jännittävää toimintaa ja seikkailua. Nauti delfiinien huimista esityksistä ja tempuista, nouse ainutlaatuiseen Safari-gondoliin liukuaksesi hiljaa lähelle leijonien ja kirahvien yllä. Tapaa kasvotusten isojen kissojen kanssa Tiger Worldissä ja koe jännittäviä huvipuistoajeluja ja taianomaisia ​​esityksiä. Lähde mukaan ikimuistoiselle seikkailulle yhteen maailman kauneimmista teemapuistoista!

Sijainti

Kolmårdenin villieläinpuisto sijaitsee kauniilla maaseudulla Tukholman eteläpuolella ja siellä elää lukemattomia eläinlajeja.

Safari gondoli

Safari-gondolin avulla voit kokea villieläimiä läheltä tavalla, joka ei ole mahdollista missään muussa villieläinpuistossa maan päällä. Liu'u painottomasti maiseman yläpuolella ja ihaile puiden latvoissa laulavaa tuulta, kun leijonat, karhut, hirvet ja kirahvit vaeltelevat allasi.

Bamsen maailma 

Bamsen maailma – maailman vahvin karhu ja rakastettu lastenhahmo – herää henkiin täällä Kolmårdenissa. Koe tämän maagisen maailman nähtävyydet ja äänet yli 20 000 neliömetrin rinteillä, leikkialueilla, puistoalueella, kaupoissa ja ruokakentillä.


Eläinpuiston eläimet


Leijona -  Ei ole vaikea ymmärtää, miksi leijonaa kutsutaan petojen kuninkaaksi. Leijonat ovat suurimpia laumoissa eläviä petoeläimiä kaikkialla maailmassa. Leijonien voimakas karjunta kuuluu useiden kilometrien päähän.

Delfiini - Uteliaat, sosiaaliset ja älykkäät ääniasiantuntijat


Leijona - Savannin komea hallitsija ja suurin petoeläin.

Gorilla - Ihmisen lähin elävä sukulainen simpanssien jälkeen.

Kirahvi - Asuu Afrikan savanneilla ja voi kasvaa jopa viiden metrin korkeuteen
Elefantti - Elefantti on suurin elävä maanisäkäs.

Kuningasmerikotka -   Kuningasmerikotka on maailman suurin kotka, jonka siipien kärkiväli on jopa 2,5 metriä. Luonnossa näiden merikotkien määrä vähenee ja laji on uhanalainen.

Tiikeri - Myyttinen ja persoonallinen iso kissaeläin

... ja paljon paljon muita eläimiä!


Vastuullisuustoiminta

Matkapojat vastuullisena matkanjärjestäjänä on huomioinut, että mm. eläintarhat, joissa sen matkoilla käydään, tietävät vastuunsa eläinten elinoloista ja hoidosta. Kolmården kuuluu Euroopan eläintarhajärjestöön EAZA:an (kuten myös esim. Korkeasaaren eläintarha Suomessa), joka työskentelee aktiivisesti mm. uhanalaisten eläinten suojelemiseksi eläintarhoissa. EAZA:n jäsenet ovat sitoutuneet noudattamaan sen eettisiä periaatteita ja osallistumaan suojelutyöhön. 

 

Tarkempaa tietoa Kolmårdenin eläintarhan vastuullisuustoiminnasta: https://www.kolmarden.com/hallbarhet sekä kattojärjestö EAZA:sta: https://www.eaza.net/about-us/eaza/

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt