Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Tampereen Seudun Elohopeakerhon

Itä-Suomen matka; kesäteatteria, ooppera ym.

Kesämatka Itä-Suomeen

Lähtöpäivät:

Ke 10.7.2024

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Kesämatka Itä-Suomeen

Lähde mukaan kolmipäiväiselle matkalle Itä-Suomeen. Tutustumme matkallamme Punkaharjun Aseman taidelaituriin, teemme oppaan johdolla retken Puulajipuistoon sekä tutustumme Johanna Oraksen ateljeen. Lisäksi käymme oppaan johdolla tutustumassa Kerimäen kirkkoon. Kulttuurikattauksessa meillä on Heinola kesäteatterin Vielä ehtii -näytös sekä Savonlinnan Oopperajuhlilla Nabucco.

Vielä ehtii -Heinolan kesäteatterissa

Vielä ehtii on kertomus kolmesta iäkkäästä ystävättärestä, jotka ovat jakaneet keskenään elämässä niin ilot, surut, bridgeporukan kuin jopa miehen. Iän myötä muisti pätkii ja lonkat kolottavat, mutta halua elää täysillä se ei silti vähennä. Pelipöytään kaivattaisiin uutta pelaajaa, mutta iäkäs herrasmies ei meinaa pysyä daamien perässä pelissä tai vilkkaana rönsyilevässä keskustelussa. Suositun ruotsalaisen näytelmäkirjailijan Carin Mannheimerin komedian ikäihmiset ovat sanavalmiita ja kaikkea muuta kuin kilttejä ja hiljaisia. Raikkaan huumorin lisäksi näytelmässä pohditaan myös elämää, ikääntymistä ja ystävyyttä.  Pääosissa tullaan näkemään valovoimainen ja todella nimekäs näyttelijäkaarti, kun lavalle nousevat Sinikka Sokka, Jaana Saarinen ja Heidi Herala.

Nabucco Savonlinnan oopperajuhlilla

Olavinlinnan uuden Nabuccon ohjaa palkittu Rodula Gaitanou. Nabucco tapahtuu kiehtovasti ajattomassa menneisyydessä. Ohjaaja Rodula Gaitanou ja suunnittelija takis piirtävät terävästi ja raikkaasti, mutta säilyttävät silti tarinan eeppisen ulottuvuuden. Paitsi sodasta ja sorretusta kansasta, kyse on myös rakkaudesta. Nabucco on tunnettu mahtavista kuorokohtauksistaan. Nabucco on babylonialainen kuningas, joka hyökkää, ryöstää ja vangitsee naapurimaansa juutalaisen kansan orjuuteen ja pakkotyöhön. Valta juovuttaa, tekee harhaiseksi. Se saa kuninkaan leikkimään jumalaa. Samalla omaa koston hetkeään odottaa katkera Abigaille, yksi oopperakirjallisuuden vahvimmista naisrooleista. Nabucco on tunnettu mahtavista kuorokohtauksista. Suuri kuoro on kuin yksi oopperan roolihahmoista. Illan hitti, heprealaisten orjien Va, pensiero soi ytimiin asti. Ylipappina laulaa basso Mika Kares.Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!
Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Väliajan kahvit Heinolassa
  • Illalliset hotellissa
  • Lounaat meno -ja paluupäivinä
  • Kesäteatteri -ja oopperaliput

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussin aikataulu:

Klo 07.30 Sastamala, Linja-autoasema

Klo 08.05 TSOP/Karkun konttori

Klo 08.35 TSOP/Ylöjärven konttori     

Klo 09.00 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 09.15 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 09.45 Vanha Kirkko


Matkaamme aamusta kohti Heinolaa. Syömme ensin lounaan ja sen jälkeen menemme Heinolan Kesäteatteriin katsomaan rakastettavaa komediaa Vielä ehtii klo 14.00 alkaen. Vielä ehtii on kertomus kolmesta iäkkäästä ystävättärestä, jotka ovat jakaneet keskenään elämässä niin ilot, surut, bridgeporukan kuin jopa miehen. Iän myötä muisti pätkii ja lonkat kolottavat, mutta halua elää täysillä se ei silti vähennä. Pelipöytään kaivattaisiin uutta pelaajaa, mutta iäkäs herrasmies ei meinaa pysyä daamien perässä pelissä tai vilkkaana rönsyilevässä keskustelussa. Suositun ruotsalaisen näytelmäkirjailijan Carin Mannheimerin komedian ikäihmiset ovat sanavalmiita ja kaikkea muuta kuin kilttejä ja hiljaisia. Raikkaan huumorin lisäksi näytelmässä pohditaan myös elämää, ikääntymistä ja ystävyyttä.  Pääosissa tullaan näkemään valovoimainen ja todella nimekäs näyttelijäkaarti, kun lavalle nousevat Sinikka Sokka, Jaana Saarinen ja Heidi Herala.  Matkamme jatkuu Heinolasta Punkaharjulle jossa majoitumme läheiseen hotelli Kruunupuistoon (Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju. Puh. 020-7639130). Illallinen hotellissa. Mahdollisuus pulahtaa hotellin kylpyläosaston altaisiin.

2. matkapäivä

Aamiainen, jonka jälkeen lähdemme tutustumaan Punkaharjulla sijaitsevan Aseman Taidelaituriin. Aseman Taidelaituri on vanhaan asemarakennukseen koottu taidenäyttely, jonka taiteilijakattaus on suuri ja hyvin monipuolinen. Aseman Taidelaiturilla yhdistyy kaunis arkkitehtuuri, taideteokset sekä lämmin henki, jotka yhdessä luovat normista poikkeavan taidekeskuksen! Vuonna 2016 ostivat taidemesenaatit ja yrittäjäpariskunta Mikko Ranta-Huitti ja Hannu Huitti rakennuksen tontteineen kesämökikseen.  He päättivät kuitenkin avata aseman ovet jälleen kerran, jotta kaikki ihmiset pääsisivät nauttimaan upeasta taiteesta sekä hyvin säilyneestä ja vaikuttavasta arkkitehtuurista. Taiteen ääreltä siirrymme lähistöllä sijaitsevaan luonnonvarakeskuksen puulajipuistoon. Tutustumme oppaan johdolla kotimaisten puulajien ja erilaisten muunnosten lisäksi moniin Suomessa esiintyviin ulkomaisiin puulajeihin. Pienellä alueella kasvaa 54 havu- ja 48- lehtipuulajia. Kierroksen jälkeen siirrymme Muotikuun myymälään, Vanhalle koululle. Laukansaaren vanhalla koululla Punkaharjulla sijaitsee idyllinen kesämyymälä ja kahvila. Muotikuun mallisto sisältää klassisia, iloisia ja esteettisiä vaatteita. Ostosten lomassa juomme kahvi. Tämän jälkeen menemme tutustumaan Punkaharjulla sijaitsevaan Johanna Oraksen ateljeehen. Punkaharjun kansallismaisemassa sijaitseva Taidekartano Johanna Oras kutsuu vierailijat mukaan taiteen kiehtovaan maailmaan. Kartanon pihapiirissä sijaitsevassa kesäateljeessa on yleisöllä tilaisuus seurata taiteilijaa työssään ja päästä katselemaan taideteoksen mystisiä valmistumisvaiheita inspiraatiosta viimeistelyyn. Vierailun jälkeen ajelemme hotelli Kruununpuistoon  ja kohotamme yhteiset maljat illallemme sekä syömme päivällisen. Päivällisen jälkeen lähdemme Savonlinnan oopperajuhlille, jossa alkaa Nabucco klo 19.00. Olavinlinnan uuden Nabuccon ohjaa palkittu Rodula Gaitanou. Nabucco tapahtuu kiehtovasti ajattomassa menneisyydessä. Ohjaaja Rodula Gaitanou ja suunnittelija takis piirtävät terävästi ja raikkaasti, mutta säilyttävät silti tarinan eeppisen ulottuvuuden. Paitsi sodasta ja sorretusta kansasta, kyse on myös rakkaudesta. Nabucco on tunnettu mahtavista kuorokohtauksistaan. Nabucco on babylonialainen kuningas, joka hyökkää, ryöstää ja vangitsee naapurimaansa juutalaisen kansan orjuuteen ja pakkotyöhön. Valta juovuttaa, tekee harhaiseksi. Se saa kuninkaan leikkimään jumalaa. Samalla omaa koston hetkeään odottaa katkera Abigaille, yksi oopperakirjallisuuden vahvimmista naisrooleista. Nabucco on tunnettu mahtavista kuorokohtauksista. Suuri kuoro on kuin yksi oopperan roolihahmoista. Illan hitti, heprealaisten orjien Va, pensiero soi ytimiin asti. Ylipappina laulaa basso Mika Kares. Syömme hotellissa yöpalan palattuamme oopperasta.

3. matkapäivä

Nautimme aamiaisen ja luovutamme huoneet. Lähdemme tutustumaan Kerimäen kirkkoon, jossa kirkon opas Matti Lähesmaa kertoo historiasta ja nykypäivästä. Kirkko on ristikunnan suurin puukirkko, jossa on istumapaikkoja yli 3000 hengelle. Seisomapaikkoineen kirkkoon mahtuu yhteensä n. 5000henkeä. Kerimäeltä matka jatkuu Imatralle, jossa syömme lounaan Imatran Valtionhotellissa. Imatralta ajelemme kotiin.Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 19:00.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)


Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt