Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Senioriliitto

Opastettu matka Uppsalaan

Senioriliiton matka Uppsalaan

Lähtöpäivät:

12.8.2024

Matkan kesto:

3 päivää

PUOLI- HOITO

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Kansallisen Senioriliiton opastettu matka Uppsalaan! UUTUUS!

Opastettu matka Uppsalaan, 12.-15.8.2024 - 4 pv. Kaksi yötä laivalla ja yksi yö hotellissa. Matkaan lähdemme Helsingistä ja yövymme laivalla. Seuraavana päivänä kun saavumme Tukholmaan suuntamme kohti Uppsalaa. Hintaan sisältyy puolihoito. Matkalla mukana Senioriliiton edustaja!

Ihastuttavat käyntikohteet

Uppsalassa tutustumme mm. kasvitieteelliseen puutarhaan, Vanhassa Uppsalaan jossa näemme Kuninkaan kumpuja, jotka ajoittuvat noin 400-500-luvuille ja ovat Ruotsin tunnetuimpia muinaisjäännöksiä. Vierailemme myös Linnén puutarhassa, joka on keidas keskellä Uppsalaa. Carl von Linnen perustama puutarha ja elävä museo vaalii edelleen hänen kasvitieteellisiä oppejaan. Linnaeus nimitettiin lääketieteen professoriksi Uppsalan yliopistoon 1741. Hän kehitti muun muassa tautiluokituksia sekä kasvilääkintää ja toimi kuninkaan henkilääkärinä. Uppsalan upeaa Tuomiokirkkoakaan ei kannata jättää väliin! Matkan aikana vierailemme myös Drottningholmin linnassa ja sen upeassa barokkipuutarhassa. Näemme Tukholmassa myös siirtolapuutarhan sillä, mökkiläiset ovat ylpeitä pikkumökeistään ja tavallisesti näyttävät mielellään puutarhojaan.


Ostokset

Kaikilla Viking Linen laivoilla on Merimyymälä, jossa säästät jopa 40 % maissa voimassa oleviin suositushintoihin verrattuna. Helsinki‒Tukholma-reitin tax-free-valikoimaan kuuluu kosmetiikkaa, tuoksuja, alkoholia, muotia ja makeisia.

Viking Linen Archipelago Spa -kylpyläosastot

Kylpyläosastot tarjoavat entistä enemmän vaihtoehtoja ja viimeisten spa-trendien innoittamia elämyksiä. Laivamatkustaja voi esimerkiksi nautiskella kylmän ja kuuman vuorottelun hyvää tekevistä vaikutuksista erikoissaunoissa, lumiluolissa ja uusissa hemmotteluhoidoissa.

Myyntipalvelumme auttaa!

Soita 010 2323 200 Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Kansallinen senioriliitto ry

Kansallinen senioriliitto ry on valtakunnallinen eläkeläisjärjestö, joka edistää ikääntyvien ja eläkeläisten sosiaalista turvallisuutta ja hyvinvointia sekä valvoo heidän oikeuksiaan liiton arvoja noudattaen. Liitto on puolueisiin kuulumaton.Tietoa Ruotsiin matkustaville

HUOM! 11.5.2024 saakka Ruotsiin matkustettaessa edellytetään kaikkien 18 v. täyttäneiden matkustajien osoittavan todistavan henkilöllisyytensä sekä kansalaisuutensa. Tarkistus tehdään sataman lähtöselvityksessä matkustajan lähtiessä Suomesta ja tämän lisäksi on syytä varautua siihen, että myös Ruotsin rajaviranomaiset tarkistavat kaikkien maahan pyrkivien matkustusasiakirjat. Huomioi myös, että tänä aikana Ruotsi suosittelee kaikille passia tai EU-henkilökorttia matkustusasiakirjaksi. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.Osa kuvista: VisitSweden, Destination Uppsala,  Kungliga slotten

Esiintyjät sitoumuksetta. 

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Tukholma ja Tukholma – Helsinki valitussa hyttiluokassa
 • Buffet-illallinen laivalla menopaluu
 • Meriaamiainen laivalla menopaluu
 • Bussikuljetus matkaohjelman mukaisesti Ruotsissa
 • Suomenkielinen opas ryhmän mukana ohjelman mukaan
 • Tutustumiskohteet ohjelman mukaan
 • 2 x lounas
 • 1 yö Scandic Hotel Upplandiassa aamiaisella
 • Matkalla mukana Senioriliiton edustaja

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tukholma, Stadsgården

Helsinki Tukholma Laiva
17:15 10:00 M/S Viking Cinderell
10:10 16:30 M/S Viking Gabriella

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen hytti ja huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tukholma -

Maihinnousukortit laivaan saa Viking Linen terminaalin 1. krs Matkapoikien piste klo 15:45 – 16:45. Laivaan siirtyminen ja hytteihin majoittautuminen. Klo 17.30 nautitaan Buffet-illallinen laivan The Buffet-ravintolassa. Loppuilta omatoimista ohjelmaa.2. matkapäivä,Tukholma - Uppsala

Aamiainen laivassa. Laiva saapuu Tukholmaan klo 10:00 ruotsin aikaa. Satamassa ryhmää on vastassa bussi sekä suomenkilelinen opas kenen johdolla lähdemme suuntaamaan kohti Uppsalaa. Upsalassa tustutumme Uppsalan kasvitieteelliseen puutarhaan, käyskentelemme Vanhassa Uppsalassa, jossa näemme Kuninkaan kumpuja, jotka ajoittuvat noin 400-500 luvuille ja ovat Ruotsin tunnetuimpia muinaisjäännöksiä. Nautimme lounaan päivän aikana.

Tutustumme myös Linnén puutarhaan sekä kotiin. Carl von Linnén oli historiamme kuuluisempia kasvitieteilijöitä jonka elämään ja tuotantoon tutustumme. Aikaa jää myös omatoimisesti Uppsalaan tutustumiselle.


3. matkapäivä, Uppsala - Tukholma

Aamiainen hotelissa. Aamupäivästä lähdemme liikkeelle ja suuntaamme kohti Uppsalan Tuomiokirkkoa.  Täältä matkalle jatkuu kohti Tukholmaa, mutta pysähdymme Drottningholmin linnaan. Drottningholmin linna on Ruotsin kuningasperheen yksityisasunto, joka sijaitsee Ekerön kunnassa Lovänin saarella. Tutustumme linnaan ja puutarhaan. Nautimme myös lounaan ennen kuin jatkamme matkaa kohti satamaa. Viking Gabriella lähtee Tukholmasta klo 16:30 ruotsin aikaa. Nautimme klo 16.30 Buffet-illallisen jonka jälkeen on vapaata ohjelmaa laivalla.

4. matkapäivä Helsinki

Meriaamianen laivalla. Laiva saapuu Helsinkiin klo 10:10.

Hotellit

Laivan esittely

M/S Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Economy-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,3 m2
 • Kannella 2 (autokannen alla)
Kuva hytistä

Inside Large 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 13 m2
 • Parivuode sekä 2 päällekkäistä vuodetta
 • Kannella 6
Kuva hytistä

Inside Piccolo -hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 7 m2
 • Päällekkäiset vuoteet
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Inside Standard 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,3 m2
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Seaside Standard -hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 8,5 m2
 • Kansilla 5-6
Kuva hytistä

Uusittu Inside Standard 4 -hytti

Uusittu ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • Hytissä myös TV
 • 8,5 m2
 • Kansilla 5-6

Huom!

Hytit

Tutustu Gabriellan hyttikuvauksiin tästä linkistä: M/S Gabriella - Hytit

Yhdessä kohti vastuullisempaa matkailua

Matkapojat Oy on sitoutunut kehittämään toimintaansa entistäkin vastuullisemmaksi. Vastuullisen toiminnan kehittämisessä otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon sekä ilmaston, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin, luonnon monimuotoisuuden vaalimisen, ihmisoikeudet sekä matkakohteiden kulttuuritekijät. Matkapojat Oy:llä on matkanjärjestäjille myönnettävä globaali Travelife vastuullisuussertifikaatti sekä Business Finlandin myöntämä Sustainable Travel Finland (STF) merkin käyttöoikeus. Teemme nyt työtä askel askeleelta yhteistyökumppaniemme kanssa, jotta asiakkaamme saavat nauttia matkoistaan mahdollisimman vastuullisesti.

Kaikista päästöjen vähennystoimista huolimatta liikkuminen ja matkustaminen aiheuttaa aina jonkun verran kasvihuonekaasupäästöjä ympäristöön. Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus hyvittää omasta matkastaan koituvat päästöt vapaaehtoisella päästöhyvitysmaksulla, jonka voi valita osaksi matkan lisäpalveluita. Matkapojat Oy tilittää lunastetut päästöhyvitysmaksut lyhentämättöminä nuorisojärjestö 4H:n Taimitekoon, jonka avulla mahdollistetaan nuorille kesätyötä ja lisätään Suomen metsien hiilinieluja sekä tuetaan Suomen kansallisen hiilineutraaliustavoitteen saavuttamista.

Lisätietoa Matkapojat Oy:n vastuullisuustyöstä saat: www.matkapojat.fi/vastuullisuus

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt