Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Unohtumaton urheilujuhla

Kesäolympialaiset Pariisi 2024

Kesäolympialaiset Pariisi 2024

Kesäolympialaiset Pariisissa 2024

Tervetuloa kokemaan unohtumatonta urheilujuhlaa vuoden 2024 Pariisin olympialaisiin!

Hospitalitypaketit myynnissä

Matkapojat osana Elämys Groupia on Pariisin kesäolympialaisten 2024 virallisten hospitalitypakettien ja matkapakettien jälleenmyyjä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Luxemburgissa ja Irlannissa. Elämyksen kumppani On Location on olympialaisten uusi globaali hospitalitykumppani.

Olympialaiset 26.7.-11.8.2024

Olympialaiset palaavat Eurooppaan 12 vuoden jälkeen, kun olympiatuli sytytetään Pariisissa heinäkuussa 2024. Monet kilpailupaikat sijaitsevat ikonisten maamerkkien luona aina Eiffel-tornista Versailles’n palatsiin. Suurin Ranskassa koskaan järjestetty urheilutapahtuma on ainutkertainen tilaisuus, ja sinä olet kutsuttujen joukossa.

Ainutlaatuinen elämyspaketti

Olympialaiset järjestetään 26.7.-11.8.2024. Viralliset hospitalitypaketit ovat nyt saatavilla. Ne sisältävät liput valitsemiisi olympiatapahtumiin ja pääsyn hospitalityloungeen kisapäivänä. Lounget sijaitsevat kilpailupaikoilla tai Clubhouse 24:ssä – upeassa olympialoungessa Pariisin ydinkeskustassa Seinen rannalla.

Me Matkapojilla osana Elämys Groupia autamme sinua rakentamaan vuoden 2024 Pariisin olympiamatkasta ainutlaatuisen elämyksen.


Hospitality-lippupaketit

Valittavanasi on eritasoisia hospitalitypaketteja, jotka sisältävät aina liput haluamiisi lajeihin sekä pääsyn valitsemaasi olympialoungeen kisapäivänä. Hospitality-paketit on ostettavissa heti, ja valitsemalla hospitalitypaketin, vältät lippuarvontaan liittyvän epävarmuuden.


Off-Venue Hospitality (OVH)
In-Venue Hospitality (IVH) 
Matkapaketit (hotellit ja lennot ovat varattavissa myöhemmin 2023)


Off-venue Hospitality + kisaliput (OVH)

Varmin ja edullisin tapa ostaa liput olympialaisiin ilman lippuarvontaa.
Sisältää hyvät katsomoliput haluamiisi lajeihin sekä pääsyn Clubhouse 24 -olympialoungeen Pariisin keskustassa. Clubhouse24 on olympiateemainen lounge, jossa kisavieraat voivat vierailla ennen kisatapahtumia tai niiden jälkeen. Uusi off-venue -hospitalitykonsepti on käytössä ensimmäistä kertaa olympialaisten historiassa. Urheilu- ja musiikkiviihde sekä tervetulomaljat ja pientä purtavaa sisältyy hintaan. Tarjolla lisämaksusta monipuolisesti juoma- ja ruokavaihtoehtoja. Avoinna päivittäin koko olympialaisten ajan kello 10–22. OVH-liput ovat paras tapa varmistaa paikkasi haluamissasi kilpailutapahtumissa.

Elämyksiä sidosryhmille

Olympialaiset tarjoavat uniikin mahdollisuuden vahvistaa yrityksen asiakassuhteitaan sekä tarjota eri sidosryhmille ainutlaatuisen elämyksen, jossa yhdistyvät kansainvälinen huippu-urheilu sekä maailmanluokan VIP-kokemus. Ryhmä- ja yritysvarauksissa saat tarkempia lisätietoja räätälöitävistä olympiapaketeista ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme alla olevan lomakkeen kautta.


Kysy lisää ja varaa - ota yhteyttä myyntipäälliköihimme


Matkapojat Oy - Myyntipäälliköt

Kati Laikko-Salonen

p. 040 3515 875
kati.laikko-salonen@matkapojat.fi


Mikael Wahtera

p. 0400 407 421
mikael.wahtera@matkapojat.fi


Satu Töysä

p. 040 6766 449
satu.toysa@matkapojat.fi


Mari Airaksinen

p. 050 4135 356
mari.airaksinen@matkapojat.fiLogin Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt