Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Kolmården

Kolmården & Tukholma Naantalista

Kolmården & Tukholma Finnlines

Lähtöpäivät:

to 11.7, 18.7.

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

🦁 KESÄ-TARJOUS! Lapset ALE-hintaan!


Tarjoushinnat alk.
🦜 3-11v 129 € (norm. 159 €)
🦜 alle 3v 74 € (norm. 89 €)


* * *

Kolmården ja päivä Tukholmassa Naantalista Finnlinesin laivoilla

Tällä matkalla koet sekä Ruotsin pääkaupungin, että Pohjoismaiden suurimman eläinpuiston samalla kertaa! Matkaan lähdetään Naantalista iltalähtönä uudella Finncanopus laivalla. Seuraava päivä vietetään Kolmårdenissa ja illaksi ajetaan Tukholmaan. Hotelliaamiaisen jälkeen on edessä päivä Tukholmassa.  

Tee ostoksia, ihastele vanhan kaupungin miljöötä tai seikkaile perheen kanssa Gröna Lundin huvipuistossa.


Neljä riemukasta päivää takaa ikimuistoiset kokemukset!

Kotimatka taittuu Finnlinesin upealla Finnsiriuksella.


Lapsille yllätyslahja

Kolmardenin matkalla kaikki lapset (alle 12 vuotiaat) saavat yllätyslahjan!


Kuljetukset Ruotsissa suomalaisella bussilla

Kolmårdenin matkan hintaan sisältyy laivamatkat, hotelliyöpyminen aamiasin, tilausajokuljetukset suomalaisella bussilla Kapellskär-Kolmården-Kapellskär sekä pääsyliput eläinpuistoon. 


Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä. Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.


Huom. mikäli matkassanne on alle 3v lapsi, varaathan matkan Myyntipalvelumme kautta. (p. 010 2323 200 • ma–pe 9-16 • myyntipalvelu@matkapojat.fi) Varauksesta ei mene lisäkulua.

Gondolisafari

Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.


Bamsen maailma

Kolmårdenin upeaa tarjontaa täydentää Bamsen maailma. Nallen, Kilpisen, Pompin ja Isoäidin talot ovat valmiina innokkaita vieraita varten. Voit myös ajaa makeisjunalla, astua Nallen omaan Viktoria-laivaan, ajaa Kilpisen autoradalla ja kieppua hunajapurkkikarusellissa. Teemalle uskollisessa satumaailmassa on myös amfiteatteri, ravintola, kauppoja, pelejä sekä suuria leikki- ja puistoaluita.

Tukholma

Suomalaisten kestosuosikki Tukholma on mainio perhelomakohde. Tukholmassa on valtavasti nähtävää ja koettavaa myös perheen pienimpien kanssa. Tutustu Skansenin ulkoilmamuseoon jossa aika on tuntunut pysähtyneen ja kaduilla käyskentelevät kanat, riikinkukot ja ketut. Tunti jos toinenkin vierähtää helposti Junibackenissa, jossa asustavat koko perheen suosikit Astrid Lindgrenin rakastetuista satuhamoista Muumipeikkoon. Jos haluat vauhdin huumaa suuntaa Ruotsin vanhimpaan huvipuistoon Gröna Lundiin. Huvipuistosta löytyy lukuisia laitteita perheen pienimmille, mutta vauhdin huumaa on tarjolla myös aikuisille. Voit myös viettää päiväsi kierrellen Djurgårdenin suosittuja museoita, joista erityisesti Wasa-museo on varmasti myös lasten mieleen. 

Finnlinesin laivat lapsille

Uusi laiva ovat suunniteltu perheiden tarpeisiin. Sisätiloista löytyy meriteemainen Kid’s Corner ja ulkokannelta Space Games -leikkialue avaruustyyliin. Fisherman’s Bistron Family Zone -alue sopii mainiosti perheenkeskeiseen ruokailuun ja Friends & Family-hytit ovat omiaan jopa kuuden henkilön perheille.

Tietoa Ruotsiin matkustaville

Matkustusasiakirjat: Ruotsiin matkustettaessa edellytetään kaikkien 18 v. täyttäneiden matkustajien osoittavan todistavan henkilöllisyytensä sekä kansalaisuutensa. Tarkistus tehdään sataman lähtöselvityksessä matkustajan lähtiessä Suomesta ja tämän lisäksi on syytä varautua siihen, että myös Ruotsin rajaviranomaiset tarkistavat kaikkien maahan pyrkivien matkustusasiakirjat. Huomioi myös, että tänä aikana Ruotsi suosittelee kaikille passia tai EU-henkilökorttia matkustusasiakirjaksi. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti saattaa riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.KATSO KAIKKI MATKAT KOLMÅRDENIIN >


KATSO KAIKKI PERHELOMAT >


KATSO KAIKKI RISTEILYT >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan sisältyy

 • Laivamatkat valitussa hyttiluokassa
 • Hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
 • Aamiainen hotellissa
 • Bussimatkat matkaohjelman mukaisesti alkaen Kapellskär
 • Pääsymaksu Kolmårdenin eläinpuistoon

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut


Naantali Kapellskär Laiva
23:00 06:15 Finncanopus
07:15 21:45 Finnsirius

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Päivällinen

Istumapaikat bussin etuosasta

Kuljetus Turku-satama-Turku

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Naantali-Kapellskär

Kokoontuminen Naantalin terminaalin edessä klo 21.00. Liikennöitsijä Vesman kuljettaja jakaa laivaannousukortit sekä kupongit varatuista lisäpalveluista. Siirtyminen bussissa laivaan.


Majoittuminen hytteihin.

2. matkapäivä, Kapellskär-Kolmården-Tukholma

Lisämaksullinen meriaamiainen. Laiva saapuu Kapellskäriin  klo 06.15. 

Poistuminen laivasta bussin kyydissä.

Ajomatka Kapellskäristä Kolmårdeniin on noin 240km, matkalla pidetään noin puolen tunnin tauko. Saapuminen Kolmårdeniin noin klo 10.00. Kuljettaja jakaa eläintarhan pääsyliput.


Päivä aikaa tutustua eläintarhaan omatoimisesti.


Lähtö Tukholmaan noin klo 18.00. 

Majoittuminen hotelliin.

3. matkapäivä, Tukholma

Aamiainen hotellissa. 

Aamupäivällä bussi ajaa Djurgårdenille ja keskustaan.


Voit viettää päiväsi keskustassa ostoksia tehden ja vaikkapa nähtävyyksiin tutustuen.


Djurgårnilla päivä kuluu vaikkapa Gröna Lundin huvipuistossa, Skansenilla tai satumaailma Junibackenilla. Myös Vasa-laivamuseo ja ABBA-museo ovat käymisen arvoisia kohteita.


Tarkemmat tiedot päivän aikataulusta kuljettajalta.


Ajomatka Tukholma-Kapellskär. Kuljettaja jakaa paluuliput satamassa. Siirtyminen laivaan bussissa.
Laiva lähtee Kapellskäristä klo 21.45.

Majoittuminen hytteihin.

4. matkapäivä, Naantali

Lisämaksullinen meriaamiainen.

Saapuminen Naantaliin klo 7.15. Poistuminen laivasta bussissa.

Hotellit

Laivan esittely

Finncanopus

Rentoudu span tunnelmassa, hullaannu ostoksilla, lumoudu kohtaamisista ja heittäydy makujen maailmoihin. Suunnittele unelmiesi merimatka ilman kiirettä ja hälinää yhdessäoloon keskittyen. Tervetuloa kokemaan vaivattomin ja viihtyisin tapa matkustaa meriteitse Ahvenanmaalle ja Ruotsiin. Ota irtiotto arjestauudella ympäristöystävällisellä laivalla, joka suunniteltu juuri sinun tarpeitasi ajatellen.


Rentoudu spa- tunnelmassa

Höyry Spa-alueelta löydät sekä kuntosalin joogastudioineen että saunat ja poreammeet. Spa Bar tarjoilee viilentävät drinkit saunomisen lomaan sekä palauttavat juomat treenin jälkeen.


Lumoudu kohtaamisista

Tunnelmallinen talvipuutarha sopii rentoon yhdessäoloon porukalla kun taas Stellar Lounge tarjoaa työmatkailijalle yksityisyyttä ja rauhaa. Tiesitkö, että uusien laivojen ylimmältä kannelta löytyy 400 m² kokoinen katettu terassi?


Heittäydy makujen maailmoihin

Nauttisitko merinäköalasta mielummin tapasbaarissa vai aina maittavan saaristobuffetin äärellä? Laivan ravintolamaailma tarjoilee niin perinteisiä kuin uusia makuelämyksiä.


Ravintolat


Fisherman’s Bistro: Laivan monipuolisin ravintola kätkee sisäänsä kahvilan, ruokatorin, noutopöydän, grillin ja baarin. Ravintolassa on perheiden tarpeisiin suunniteltu Family Zone sekä erillinen Pet Zone -alue, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita. Ravintolan eri alueet palvelevat matkustajia aikaisesta aamusta myöhään yöhön.


Cargo Buffet: Perinteinen buffetpöytä on matkailijoiden ikisuosikki!

Cargo Buffetissa nautit klassisen noutopöydän antimista. Saaristolaisteemainen buffetpöytä katetaan päivittäin aamiaiselle, lounaalle ja päivälliselle. Micke’s Wine & Dine kutsuu matkailijat nauttimaan à la carte -lounasta ja -illallista pitkän kaavan kautta. Laivan Premium-aamiainen tarjoillaan Mickesissä.


Barrel Bay – Bar & Tapas: Jokainen laiva tarvitsee paikan, jossa kohotetaan malja matkalle ja puidaan matkasuunnitelmia – tunnelmallinen Barrel Bay on omiaan tähän. Barrel Bayssa voit maistella baarimestarin valitsemia kiinnostavia viinejä, joille löydät makuparit tapaslistalta.


Under the Stars: Laivan ylimmän kannen Under the Stars -terassilla ihaillaan merimaiseman lisäksi tähtitaivasta illan hämärryttyä. Jopa 400 m² kokoinen lasitettu terassialue sopii ympärivuotiseen yhdessäoloon isommallakin seurueella.


Laivan keulassa sijaitsevasta Stellar Loungesta avautuu yksi laivan upeimmista näköaloista. Maksullinen loungealue tarjoaa matkailijoille yksityisyyttä ja rauhaa. Stellar Loungen asiakkaille on tarjolla lähtöpäivänä raikas Grab & Go Sandwich -aamiainen sekä pientä syötävää ja juotavaa päivän mittaan. Laukut voi jättää säilytykseen loungesta löytyviin lukittaviin lokerikkoihin.


Ateriat

Tällä matkalla ei nälkä vaivaa, laivalla on laaja ravintolavalikoima. Nauttisitko merinäköalasta mielummin tapasbaarissa vai aina maittavan saaristolaisbuffetin äärellä? Jopa seitsemän ravintolaa ja baaria tarjoilevat niin perinteisiä kuin uusia makuelämyksiä.  

Ostokset

Shoppaile laivalla edullisin tax-free-hinnoin. Laivan 370 m² suuri Duty Free-myymälä Sailor’s Shop kutsuu matkailijat tekemään edullisia löytöjä sen laadukkaasta valikoimasta. Tervetuloa ostoksille!

Lapsille

Uusi laiva ovat suunniteltu perheiden tarpeisiin. Sisätiloista löytyy meriteemainen Kid’s Corner ja ulkokannelta Space Games -leikkialue avaruustyyliin. Fisherman’s Bistron Family Zone -alue sopii mainiosti perheenkeskeiseen ruokailuun ja Friends & Family-hytit ovat omiaan jopa kuuden henkilön perheille.

Hyvinvointi

Spa-osaston saunat, poreet ja treenimahdollisuudet kutsuvat viihtymään niin tosinautiskelijat kuin aktiivisemmat merenkävijät. Spa-osaston yhteydestä löytyvät myös kuntosali ja joogastudio, joista avautuvat upeat maisemat Saaristomerelle. Tästä ei treenimaisemat parane!

Modernit kokoustilat

Luova työpaja, tehokas tiimipäivä tai johtoryhmän suunnittelupalaveri – uusilta laivoilta löytyy toimivat tilat onnistuneeseen päivään. Viimeisintä teknologiaa hyödyntävät tilat sopivat niin pienille seurueille kuin suuremmille jopa 72 hengen ryhmille. Päivän päätteeksi yhdessäolo voi jatkua omaan käyttöön varatussa Stellar Loungessa tai Barrel Bay -kabinetissa.

Hytit

Kaikki hytit sijaitsevat kansilla 9-10 ja niiden varusteluun kuuluu ilmastointi sekä suihku/wc. Hyteissä ei ole kokolattiamattoja, joten ne sopivat hyvin allergisille matkustajille. Esteettömiä hyttejä on liikuntaesteisille matkustajille sekä sopivia hyttejä lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Katso hyttikuvaukset sivun alalaidasta.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Comfort outside cabin (A4C)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • Yksi parivuode
 • yksi ylävuode
 • yksi vuodesohva
 • kahvipöytä
 • peilipöytä
 • TV
 • suihku/WC
 • jääkaappi
 • Koko 17m2
 • kannella 9.
Kuva hytistä

Standard outside cabin (A4S)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • kaksi ala- ja ylävuodetta
 • suihku/WC
 • yöpöytä
 • koko 8,2 m2
 • kannella 9
Kuva hytistä

Comfort inside cabin (AB4C)

Tilava neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa. parivuode

 • yksi ylä- ja yksi alavuode
 • yksi vuodesohva
 • peilipöytä
 • TV
 • suihku/WC
 • Koko 13 m2
 • kannella 9
Kuva hytistä

Standard inside cabin (AB4)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • kaksi ala- ja kaksi ylävuodetta
 • suihku/WC
 • yöpöytä
 • Koko 8,2 m2
 • kannella 9

Finnsirius

Let’s get Sirius!

Rentoudu span tunnelmassa, hullaannu ostoksilla, lumoudu kohtaamisista ja heittäydy makujen maailmoihin. Suunnittele unelmiesi merimatka ilman kiirettä ja hälinää yhdessäoloon keskittyen. Uusi laiva Finnsirius aloittaa liikennöinnin aamulähdöillä Naantalista 15.9.2023. Tervetuloa kokemaan vaivattomin ja viihtyisin tapa matkustaa meriteitse Ahvenanmaalle ja Ruotsiin. Ota irtiotto arjestauudella ympäristöystävällisellä laivalla, joka suunniteltu juuri sinun tarpeitasi ajatellen.


Rentoudu spa- tunnelmassa

Höyry Spa-alueelta löydät sekä kuntosalin joogastudioineen että saunat ja poreammeet. Spa Bar tarjoilee viilentävät drinkit saunomisen lomaan sekä palauttavat juomat treenin jälkeen.


Lumoudu kohtaamisista

Tunnelmallinen talvipuutarha sopii rentoon yhdessäoloon porukalla kun taas Stellar Lounge tarjoaa työmatkailijalle yksityisyyttä ja rauhaa. Tiesitkö, että uusien laivojen ylimmältä kannelta löytyy 400 m² kokoinen katettu terassi?


Heittäydy makujen maailmoihin

Nauttisitko merinäköalasta mielummin tapasbaarissa vai aina maittavan saaristobuffetin äärellä? Laivan ravintolamaailma tarjoilee niin perinteisiä kuin uusia makuelämyksiä.


Ravintolat


Fisherman’s Bistro: Laivan monipuolisin ravintola kätkee sisäänsä kahvilan, ruokatorin, noutopöydän, grillin ja baarin. Ravintolassa on perheiden tarpeisiin suunniteltu Family Zone sekä erillinen Pet Zone -alue, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita. Ravintolan eri alueet palvelevat matkustajia aikaisesta aamusta myöhään yöhön.


Cargo Buffet: Perinteinen buffetpöytä on matkailijoiden ikisuosikki!

Cargo Buffetissa nautit klassisen noutopöydän antimista. Saaristolaisteemainen buffetpöytä katetaan päivittäin aamiaiselle, lounaalle ja päivälliselle. Micke’s Wine & Dine kutsuu matkailijat nauttimaan à la carte -lounasta ja -illallista pitkän kaavan kautta. Laivan Premium-aamiainen tarjoillaan Mickesissä.


Barrel Bay – Bar & Tapas: Jokainen laiva tarvitsee paikan, jossa kohotetaan malja matkalle ja puidaan matkasuunnitelmia – tunnelmallinen Barrel Bay on omiaan tähän. Barrel Bayssa voit maistella baarimestarin valitsemia kiinnostavia viinejä, joille löydät makuparit tapaslistalta.


Under the Stars: Laivan ylimmän kannen Under the Stars -terassilla ihaillaan merimaiseman lisäksi tähtitaivasta illan hämärryttyä. Jopa 400 m² kokoinen lasitettu terassialue sopii ympärivuotiseen yhdessäoloon isommallakin seurueella.


Laivan keulassa sijaitsevasta Stellar Loungesta avautuu yksi laivan upeimmista näköaloista. Maksullinen loungealue tarjoaa matkailijoille yksityisyyttä ja rauhaa. Stellar Loungen asiakkaille on tarjolla lähtöpäivänä raikas Grab & Go Sandwich -aamiainen sekä pientä syötävää ja juotavaa päivän mittaan. Laukut voi jättää säilytykseen loungesta löytyviin lukittaviin lokerikkoihin.


Ateriat

Tällä matkalla ei nälkä vaivaa, Finnsiriuksella on laaja ravintolavalikoima. Nauttisitko merinäköalasta mielummin tapasbaarissa vai aina maittavan saaristolaisbuffetin äärellä? Jopa seitsemän ravintolaa ja baaria tarjoilevat niin perinteisiä kuin uusia makuelämyksiä.  

Ostokset

Shoppaile laivalla edullisin tax-free-hinnoin. Laivan 370 m² suuri Duty Free-myymälä Sailor’s Shop kutsuu matkailijat tekemään edullisia löytöjä sen laadukkaasta valikoimasta. Tervetuloa ostoksille!

Lapsille

Uusi laiva ovat suunniteltu perheiden tarpeisiin. Sisätiloista löytyy meriteemainen Kid’s Corner ja ulkokannelta Space Games -leikkialue avaruustyyliin. Fisherman’s Bistron Family Zone -alue sopii mainiosti perheenkeskeiseen ruokailuun ja Friends & Family-hytit ovat omiaan jopa kuuden henkilön perheille.

Hyvinvointi

Spa-osaston saunat, poreet ja treenimahdollisuudet kutsuvat viihtymään niin tosinautiskelijat kuin aktiivisemmat merenkävijät. Spa-osaston yhteydestä löytyvät myös kuntosali ja joogastudio, joista avautuvat upeat maisemat Saaristomerelle. Tästä ei treenimaisemat parane!

Modernit kokoustilat

Luova työpaja, tehokas tiimipäivä tai johtoryhmän suunnittelupalaveri – uusilta laivoilta löytyy toimivat tilat onnistuneeseen päivään. Viimeisintä teknologiaa hyödyntävät tilat sopivat niin pienille seurueille kuin suuremmille jopa 72 hengen ryhmille. Päivän päätteeksi yhdessäolo voi jatkua omaan käyttöön varatussa Stellar Loungessa tai Barrel Bay -kabinetissa.

Hytit

Kaikki hytit sijaitsevat kansilla 9-10 ja niiden varusteluun kuuluu ilmastointi sekä suihku/wc. Hyteissä ei ole kokolattiamattoja, joten ne sopivat hyvin allergisille matkustajille. Esteettömiä hyttejä on liikuntaesteisille matkustajille sekä sopivia hyttejä lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Katso hyttikuvaukset sivun alalaidasta.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Comfort outside cabin (A4C)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • Yksi parivuode
 • yksi ylävuode
 • yksi vuodesohva
 • kahvipöytä
 • peilipöytä
 • TV
 • suihku/WC
 • jääkaappi
 • Koko 17m2
 • kannella 9.
Kuva hytistä

Standard outside cabin (A4S)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • kaksi ala- ja ylävuodetta
 • suihku/WC
 • yöpöytä
 • koko 8,2 m2
 • kannella 9
Kuva hytistä

Comfort inside cabin (AB4C)

Tilava neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa. parivuode

 • yksi ylä- ja yksi alavuode
 • yksi vuodesohva
 • peilipöytä
 • TV
 • suihku/WC
 • Koko 13 m2
 • kannella 9
Kuva hytistä

Standard inside cabin (AB4)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • kaksi ala- ja kaksi ylävuodetta
 • suihku/WC
 • yöpöytä
 • Koko 8,2 m2
 • kannella 9

Kartta

Kolmården

Tervetuloa maailmaan, joka on täynnä elämyksiä kaiken ikäisille! Pohjoismaiden suurimmasta ja suosituimmasta eläintarhasta löydät paljon jännittävää toimintaa ja seikkailua. Nauti delfiinien huimista esityksistä ja tempuista, nouse ainutlaatuiseen Safari-gondoliin liukuaksesi hiljaa lähelle leijonien ja kirahvien yllä. Tapaa kasvotusten isojen kissojen kanssa Tiger Worldissä ja koe jännittäviä huvipuistoajeluja ja taianomaisia ​​esityksiä. Lähde mukaan ikimuistoiselle seikkailulle yhteen maailman kauneimmista teemapuistoista!

Sijainti

Kolmårdenin villieläinpuisto sijaitsee kauniilla maaseudulla Tukholman eteläpuolella ja siellä elää lukemattomia eläinlajeja.

Safari gondoli

Safari-gondolin avulla voit kokea villieläimiä läheltä tavalla, joka ei ole mahdollista missään muussa villieläinpuistossa maan päällä. Liu'u painottomasti maiseman yläpuolella ja ihaile puiden latvoissa laulavaa tuulta, kun leijonat, karhut, hirvet ja kirahvit vaeltelevat allasi.

Bamsen maailma 

Bamsen maailma – maailman vahvin karhu ja rakastettu lastenhahmo – herää henkiin täällä Kolmårdenissa. Koe tämän maagisen maailman nähtävyydet ja äänet yli 20 000 neliömetrin rinteillä, leikkialueilla, puistoalueella, kaupoissa ja ruokakentillä.


Eläinpuiston eläimet


Leijona -  Ei ole vaikea ymmärtää, miksi leijonaa kutsutaan petojen kuninkaaksi. Leijonat ovat suurimpia laumoissa eläviä petoeläimiä kaikkialla maailmassa. Leijonien voimakas karjunta kuuluu useiden kilometrien päähän.

Delfiini - Uteliaat, sosiaaliset ja älykkäät ääniasiantuntijat


Leijona - Savannin komea hallitsija ja suurin petoeläin.

Gorilla - Ihmisen lähin elävä sukulainen simpanssien jälkeen.

Kirahvi - Asuu Afrikan savanneilla ja voi kasvaa jopa viiden metrin korkeuteen
Elefantti - Elefantti on suurin elävä maanisäkäs.

Kuningasmerikotka -   Kuningasmerikotka on maailman suurin kotka, jonka siipien kärkiväli on jopa 2,5 metriä. Luonnossa näiden merikotkien määrä vähenee ja laji on uhanalainen.

Tiikeri - Myyttinen ja persoonallinen iso kissaeläin

... ja paljon paljon muita eläimiä!


Vastuullisuustoiminta

Matkapojat vastuullisena matkanjärjestäjänä on huomioinut, että mm. eläintarhat, joissa sen matkoilla käydään, tietävät vastuunsa eläinten elinoloista ja hoidosta. Kolmården kuuluu Euroopan eläintarhajärjestöön EAZA:an (kuten myös esim. Korkeasaaren eläintarha Suomessa), joka työskentelee aktiivisesti mm. uhanalaisten eläinten suojelemiseksi eläintarhoissa. EAZA:n jäsenet ovat sitoutuneet noudattamaan sen eettisiä periaatteita ja osallistumaan suojelutyöhön. 

 

Tarkempaa tietoa Kolmårdenin eläintarhan vastuullisuustoiminnasta: https://www.kolmarden.com/hallbarhet sekä kattojärjestö EAZA:sta: https://www.eaza.net/about-us/eaza/

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt