Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Markun matkassa

Kaamosmatka Lappiin

Markun matkassa: Kaamosmatka Lappiin

Lähtöpäivät:

Pe 10.1.2025

Matkan kesto:

Hotellimatka 6pv

Hinta:

Hinta alkaen 1529€

Markun matkassa: Kaamosmatka Lappiin

alk. 1529 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Kaamosmatka Lappiin

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä kaamosmatkalle Ivaloon! Majoitushinnat ovat Lapissa nousseet huimiin lukuihin (700eur/yö/mökki), mutta saimme vielä tämän kerran sovittua majapaikan kanssa edullisemmat hinnat.


Koe Lapin kaamos! Kaamos on pimeää aikaa, mutta kuun ja valkoisen hangen loisteessa sekä revontulten valaistessa näet pohjoisimman Lapin upean talvisen luonnon. Kaamoksen aikana upeita värejä maalautuu taivaan rantaan ja kaamoksen sinisyys on mykistävää.


Matkalla Markku järjestää monenlaista ohjelmaa bussimatkan ratoksi,  hän paljastaa mm. Elämänsä biisin ja kertoo siihen liittyvän tarinan. Jos sinä haluat avata oman Elämäsi biisin, niin ota mukaan Cd- levy ja osallistu näin matkaohjelmaan.

 

Matkalle mukaan

Matkalle kannattaa ottaa mukaan lämpimät ulkoiluvaatteet ja nilkkaa tukevat ulkoilukengät. Lisäksi uimapuku hotellin allasuintia varten (pyyhkeet hotellista). Matkaohjelma on rakennettu siten, että retkille osallistuminen on oman kunnon ja jaksamisen mukaan.


Markun matkassa

Markku Eklöf on valloittanut persoonallaan jo yli 30 vuoden ajan toimiessaan matkanjohtajana niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Sana on kiirinyt myös Pirkanmaan rajojen ulkopuolelle sillä asiakkaita on jo ympäri Suomen jotka haluavat lähteä juuri Markun mukana reissuun. Matkapaketit on rakenneltu laadukkaasti ja kattavasti, huomioiden jo etukäteen matkan hintaan sisältyväksi ateriat, sisäänpääsymaksut, opastukset ym. Pidemmätkin ajomatkat menevät mukavasti tauottaen ja matkanjohtajan tarinoita kuunnellen. Lähde sinäkin mukaan kokemaan millaista matkanteko voi hauskimmillaan olla!


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. 

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Katso kaikki Markun matkassa matkat >


Katso kaikki kotimaan matkat >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet ja ruokailut
  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 05.00 Sastamala, Linja-autoasema

Klo 05.15 TSOP/Karkun konttori

Klo 05.55 TSOP/Ylöjärven konttori

Klo 06.15 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 06.30 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 07.00 Vanha Kirkko

Klo 08.15 Jämsä, Linja-autoasema

Klo 09.00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri

Klo 09.40 Äänekoski, linja-autoasema

Klo 10.30 Viitasaari, ABC


Huom! Aurora Villagesta saamme tarvittaessa käyttöömme lämpöhaalarit ja talvikengät retkiä varten eli niitä ei tarvitse omasta takaa olla hankittuna.


Matkalla Markku järjestää monenlaista ohjelmaa bussimatkan ratoksi,  hän paljastaa mm. Elämänsä biisin ja kertoo siihen liittyvän tarinan. Jos sinä haluat avata oman Elämäsi biisin, niin ota mukaan Cd- levy ja osallistu näin matkaohjelmaan.

 

Matkaamme Iso-Syötteelle, syöden matkalla lounaan. Saavumme illansuussa Iso-Syötteelle, hotelli Pikku-Syötteeseen (osoite: Syötekeskuksentie 126, 93280 Pudasjärvi. Puh. 08-815 4000). Majoittumisen jälkeen mahdollisuus piipahtaa hotellin saunassa. Illallinen hotellissa.

 


2. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja matka jatkuu. Käymme matkalla Kulttuurikeskus Pentik-mäellä. Lasikäytävillä toisiinsa yhdistetyt rakennukset muodostavat 2500 neliömetrin suuruisen yhtenäisen kokonaisuuden tehtaanmyymälöineen, museoineen, näyttelyineen ja kahviloineen. Pentik-mäellä voi tehdä löytöjä myös Pentik Vintage -kaupasta, jossa on myynnissä Pentikin 70- ja 80-luvun keramiikkaa. Ostoshetkemme jälkeen matka jatkuu kohti Ivaloa. Matkalla syömme lounaan. Matkamme jatkuu Ivaloon, jossa majoitumme upeaan Aurora Villageen, lasikattoisiin revontulimökkeihin (Aurorakuja 38, Ivalo. Puh. 010-4197820). Majoittumisen jälkeen on mahdollisuus käydä saunomassa panoraamasaunassa ja tynnyrisaunassa. Lasikattoinen moderni sauna antaa saunomiselle aivan uuden ulottuvuuden. Ihaile ympäröivää kaunista luontoa saunan lauteilta ja nauti porealtaan lämmöstä näköalaterassilla.  Illallinen hotellissa.

3. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme käymään Inarissa Jäniskosken riippusillalla. Jäniskoski mahtavine kuohuineen säväyttää niin kesällä kuin talvellakin. Siinä virtaa vettä niin kovalla voimalla, ettei koski jäädy talven kovimmillakaan pakkasilla. Jäniskosken ylitse kulkee riippusilta.  Paistamme makkarat laavulla ennen paluumatkaa. Illallinen hotellissa.

4. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme ajelemaan nykyiseen nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokkaan joka sijaitsee huikeassa järvimaisemassa, Muddusjärven rannalla. 1900-luvun alussa sinne perustettiin vanhain ja lasten turvakoti. Euroopassa tuhoisasti raivonnut influenssaepidemia, espanjantauti, tappoi vuonna 1920 Inarissa yli 200 ihmistä ja katastrofin jäljiltä lastenkoti sai vastaanottaa runsaasti orpoja. Seuraava suurempi vastoinkäyminen lastenkotia kohtasi sodan muodossa, jolloin riutulalaiset lähetettiin evakkoon Ruotsiin ja Ylivieskaan vuonna 1944. Sieltä palatessa voitiin kuitenkin onnekseen todeta rakennusten jääneen miehittäjiltä polttamatta, vaikka he olivatkin jo asettaneet panokset valmiiksi. Maailmanlaajuista huomiota Lapin orpolapsille tuonut operaatio ”Kulkuset” käynnistyi vuonna 1956. Amerikan ilmavoimien viestilaivueen sotilaat toivat jouluisin lahjoja Saksan tukikohdastaan maailma pohjoisimpaan lastenkotiin, Riutulaan. Maantie Riutulaan saatiin vasta vuonna 1963. Sitä ennen kuljettiin pitkospuita tai vesiteitä myöten ja talvella poron pulkalla. Keittolounas vastatokassa. Hetki aikaa hengäntää ennen illallista jonka jälkeen siirrymme jurttaan. Kuulemma tarinaa saamelaisuudesta sekä vietämme yhteislauluillan.

5. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja lähdemme ajamaan kohti Rovaniemeä. Pysähdymme kuitenkin ensin Saariselällä Kaunispään huipulla josta on upeat näkymät Saariselälle ja lähialueen tuntureihin. Juomme munkkikahvit sekä meillä on ostoshetki kahvilan myymälässä. Matkamme jatkuu Rovaniemelle Joulupukin Pajakylään jossa käymme ostoksilla ennen majoittumistamme Scandic Hotelli Pohjanhoviin (Pohjanpuistikko 2, 96200 Rovaniemi. Puh. 016-4654014). Illallinen hotellissa.

6. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja aloitamme kotimatkan. Päivän aikana lounas.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)


Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt