Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Markun matkassa

Sokkomatka

Markun matkassa: Sokkomatka

Lähtöpäivät:

Ke 30.10.2024

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 119€

Markun matkassa: Sokkomatka

alk. 119 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Sokkomatka

Koe jotain yllätyksellistä ja osallistu sokkomatkallemme! Mihin matka suuntautuu, sitä emme etukäteen kerro!


Markun matkassa

Markku Eklöf on valloittanut persoonallaan jo yli 30 vuoden ajan toimiessaan matkanjohtajana niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Sana on kiirinyt myös Pirkanmaan rajojen ulkopuolelle sillä asiakkaita on jo ympäri Suomen jotka haluavat lähteä juuri Markun mukana reissuun. Matkapaketit on rakenneltu laadukkaasti ja kattavasti, huomioiden jo etukäteen matkan hintaan sisältyväksi ateriat, sisäänpääsymaksut, opastukset ym. Pidemmätkin ajomatkat menevät mukavasti tauottaen ja matkanjohtajan tarinoita kuunnellen. Lähde sinäkin mukaan kokemaan millaista matkanteko voi hauskimmillaan olla!


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Katso kaikki Markun matkassa matkat >


Katso kaikki kotimaan matkat >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Kahvit
  • Lounas
  • opastukset

Matkaohjelma

Sokkomatka

Bussiaikataulu:

klo 07.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki                                           

klo 08.00 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 08.30 Vanha Kirkko

klo 08:50 TSOP/Ylöjärven konttori


Sokkomatkalla kaikki on mahdollista. Mihin matka suuntautuu ja mitä päivän aikana tapahtuu selviää matkan aikana. Näet ja koet mm; hyviä tai vielä parempia yllätyksiä, vanhaa tai uutta, lihaa tai kalaa, iloa tai naurua. Sen verran voimme kuitenkin paljastaa milloin matkaan lähdetään ja milloin palataan kotiin (yllä aikataulut) sekä että pysymme kotimaassa. Tällä matkalla tarvitset seikkailumieltä, mukavat vaatteet ja iloisen mielen. Matkan hinta sisältää bussikuljetuksen koko matkan ajan, ruoan ja kahvit matkan aikana sekä ohjelman päivän aikana. 


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 20:30.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt