Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Markun matkassa

Helene Schjerfbeck ja syysmarkkinat

Markun matkassa: Helene Schjerfbeck ja syysmarkkinat

Lähtöpäivät:

To 19.9.2024

Matkan kesto:

1 päivä

Hinta:

Hinta alkaen 109€

Markun matkassa: Tammisaari

alk. 109 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Opastettu kierros Tammisaaressa

Helene Schjerfbeck on yksi Suomen ja Pohjoismaiden tunnetuimpia taiteilijoita. Helenen rakastama Tammisaari toimi taitelijan inspiraation lähteenä. Tutustumme oppaan johdolla Helene Schjerfbeckin elämään 1920 – 1940 –lukujen Tammisaaressa, hänen taiteeseensa, ja taiteeseen vaikuttaneisiin paikkoihin vanhassa kaupungissa. Kuulemme ”Helenen” kertomusta  ja teemme aikamatkan menneeseen. Anne Katrine Dolven:in muistomerkki "The Untuned Bell" sijaitsee Tammisaaren puistossa nimeltään "Skepparträdgården" !

Markun matkassa

Markku Eklöf on valloittanut persoonallaan jo yli 30 vuoden ajan toimiessaan matkanjohtajana niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Sana on kiirinyt myös Pirkanmaan rajojen ulkopuolelle sillä asiakkaita on jo ympäri Suomen jotka haluavat lähteä juuri Markun mukana reissuun. Matkapaketit on rakenneltu laadukkaasti ja kattavasti, huomioiden jo etukäteen matkan hintaan sisältyväksi ateriat, sisäänpääsymaksut, opastukset ym. Pidemmätkin ajomatkat menevät mukavasti tauottaen ja matkanjohtajan tarinoita kuunnellen. Lähde sinäkin mukaan kokemaan millaista matkanteko voi hauskimmillaan olla!


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Katso kaikki kotimaan matkat  >
Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Opastettu kierros Tammisaaressa
  • Lounas
  • Kahvit

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussin aikataulu 
klo 06:50 Ylöjärvi, Matkatien pysäkki

klo 07.10 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki                 

klo 07.25 Pirkkala/Lidl pysäkki

klo 07.55 Vanha Kirkko

klo 08.15 TSOP/Lempäälän kirkon pysäkki

klo 08.50 Hämeenlinna, Wetterhoffin tilausajolaituri

klo 09.15 Riihimäki, Ullan pakari


Matkaamme aamukahvien saattelemina Tammisaareen. Saavuttuamme Tammisaareen, tutustumme oppaan johdolla Helene Schjerfbeckin elämään 1920 – 1940 –lukujen Tammisaaressa, hänen taiteeseensa, ja taiteeseen vaikuttaneisiin paikkoihin vanhassa kaupungissa. Kuulemme ”Helenen” kertomusta  ja teemme aikamatkan menneeseen. Anne Katrine Dolven:in muistomerkki "The Untuned Bell" sijaitsee Tammisaaren puistossa nimeltään "Skepparträdgården" ! Opastetun kierroksen jälkeen siirrymme Tammisaaren Pohjoissatamaan, ravintola GH Fyreniin lounaalle. Lounaan jälkeen on aika tutustua suosittuihin Tammisaaren markkinoihin. Markkinoiden vetovoimasta kertoo paljon se, että monet myyjistä palaavat myyntipaikoilleen vuodesta toiseen uusien halukkaiden odottaessa vuoroaan jonotuslistalla.


Paluu Vanhalle Kirkolle n. klo 20.00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt