Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Tampereen OP Elohopeakerho

Kiertomatka Itä-Viroon

Kiertomatka Itä-Viroon

Lähtöpäivät:

To 22.8.2024

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Nettivaraamo sulkeutunut. Jos mielit vielä matkalle mukaan, ota yhteyttä myyntipalveluumme puh. 010-2323 200.


Tutustumme Itä-Viro suosituimpiin kohteisiin sekä käymme Lüübnitsan sipuli- ja kalamarkkinoilla. Matkassa mukana Viron paikallisopas Tallinnasta Tallinnaan. Matkan hintaan sisältyy lisäksi 3 illallista, 3 keittolounasta, aamiaiset hotelleissa sekä ruokailut laivalla menopaluu.

 


Narva

Narva on virolaisen ja venäläisen kulttuurin risteyspaikka ja ihanteellinen pysähdys- ja rentoutumispaikka. Kaupungissa sijaitsee hyvin säilynyt Hermannin linnoitus, Viron ja Venäjän välisen syvän ja nopeasti virtaavan Narvajoen rannalla.Aikoinaan Narva oli eurooppalaisen barokkiarkkitehtuurin helmi, mutta kaupunki tuhoutui toisessa maailmansodassa ja jouduttiin rakentamaan lähes kokonaan uudelleen. Nykyisin Narva edustaa klassista neuvostoajan arkkitehtuuria, jonka ohella kaupungista löytyy joitain mielenkiintoisia nykyarkkitehtuurin ilmentymiä, kuten keskustassa sijaitseva Narva College. Oppilaitoksella on erittäin moderni rakennus, joka on samalla kunnianosoitus kaupungin historialliselle menneisyydelle.Alatskivi

Alatskiven sadunomainen linna Viron itärajalla ihastuttaa. Täällä tutustut yhden herrassuvun elämään ja historiaan sekä sata vuotta sitten kartanossa toimineen palvelusväen arkeen. Alatskiven kartanon loistelias päärakennus eli linna valmistui vuonna 1885, ja sen esikuvana on kuninkaallinen palatsi Skotlannissa, Isossa-Britanniassa.


Tartto

Tartto on Viron kulttuurin ja sivistyksen kehto ja yksi Baltian vanhimpia kaupunkeja. Se on myös valittu vuoden 2024 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi! Tartto on Etelä-Viron Emajoen varrella sijaitseva eloisa ja kaunis yliopistokaupunki ja siellä sijaitseekin maan vanhin ja suurin yliopisto. Viehättävän kaupungin sydän on idyllinen Raatihuoneen tori kahviloineen. Romanttisella Toomemäellä sijaitsevat Tarton tähtitorni ja Tarton yliopiston historiallisen museon näkötornit. Kaupungissa on yli 20 museota täynnä historiaa ja kulttuuria.Lüübnitsan sipuli- ja kalamarkkinat

Lüübnitsan Sipuli- ja kalamarkkinoilla saa nimensä mukaisesti hankkia Peipsijärven seudun herkkuja eli kalaa ja sipuleita.Põltsamaa

Põltsamaa on ollut vuosina 1570–1578 Liivinmaan valtakunnan pääkaupunki. Nykyään Põltsamaa on pieni kaupunki Keski-Virossa, Tallinnan ja Tarton välisen tien varrella. Kaupungin keskellä virtaa Viron kolmanneksi pisin joki, Põltsamaajoki (135 km). Põltsamaalla on ommeltu ensimmäinen sinimustavalkoinen lippu, joka siunattiin Eesti Üliõpilaste Selts -opiskelijajärjestön käyttöön myöhemmin Otepäällä.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Laivamatkat kansipaikoin
  • Buffetruokailu meno- ja paluumatkalla
  • ruokailut ja opastukset matkaohjelman mukaisesti
  • Viron paikallisopas mukana Tallinnasta Tallinnaan

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsisatama
Tallinna, D-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 Viking XPRS
18:00 15:30 Mystar

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

klo 04.30 Sastamala, Linja-autoasema

klo 04.45 TSOP/Karkun konttori

klo 05.25 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 05.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 06.00 Pirkkala, K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 06.30 Vanha Kirkko           

klo 07.00 Lempäälä, kirkon pysäkki –tarvittaessa Viialan SEOTarkista lähtöaika ja pysäkki osanottajatodistuksestasi!


Viking XPRS lähtee satamasta klo 10.30. Vietämme laivamatkan mukavasti nauttien buffetin laivalla. Vaikka matkaammekin kansipaikoin, matkatavarat kulkeutuvat vaivattomasti bussin mukana. Laiva saapuu Tallinnaan klo 13.00. Paikallinen matkanjohtaja vastassa Tallinnassa. Matkaamme Tallinnasta Narvaan jossa tutustumme kaupunkiin ja kävelemme joenpromenaadilla. Lisäksi kävelemme Narvalinnan pihalla ja katsomme joen toisella puolella sijaitsevaa Venäjää. Viron itäisimmässä kaupungissa sijaitsee hyvin säilynyt Hermannin linnoitus, Viron ja Venäjän välisen syvän ja nopeasti virtaavan Narvajoen rannalla. Lähellä sijaitsevalla Narva-Jõesuun paikkakunnalla on useita kylpylöitä ja pitkä hiekkaranta, joka vetää puoleensa kesäisin paljon lomailijoita. Narvassa on erittäin hyvin säilynyt ruotsinvallan aikainen linnoitus bastioneihin. Majoittuminen Narva-Joesuun, Meresuu Spa -hotelliin. Illallinen hotellissa.

2. matkapäivä

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen luovutamme huoneet ja jatkamme matkaa. Päivän ensimmäinen tutustumiskohde on Kuremäen nunnaluostari jossa lisäksi syömme keittolounaan. Vierailemme tämän jälkeen Alatskiven kartanossa. Alatskiven kartanon loistelias päärakennus eli linna valmistui vuonna 1885, ja sen esikuvana on kuninkaallinen palatsi Skotlannissa, Isossa-Britanniassa. Alatskiven linnan historia ulottuu 1500-luvun puoliväliin asti. Osalle linnan alueen vanhoista rakennuksista on löytynyt uusi käyttötarkoitus, osa kaipaa vielä kunnostusta. Majoittuminen Tarttossa Dorpat -hotelliin. Illallinen hotellissa.

 

3. matkapäivä

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähtö Lüübnitsan sipuli- ja kalamarkkinoille. Tutustumme päivän aikana Setomaan historiaan ja paikallisten elämäntapoihin. Setukaiset ovat säilyttäneet vahvan yhteyden juuriinsa ja heillä on oma ainutlaatuinen elämäntapansa, kielensä ja pukeutumistyylinsä. Setukaiset tunnetaan myös vanhasta moniäänisestä lauluperinteestään, joka on pysynyt elinvoimaisena sekä vanhojen että nuorten sukupolvien ansiosta. Päivän aikana keittolounas. Illaksi palaamme tuttuun Tartton hotelliin ja syömme illallisen.  Toinen yö Tarttossa.

4. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme paluumatkalle. Pysähdymme Põltsamaan pikkukaupungissa josta olisi mahdollisesti tullut jopa Viron Kuningaskunnan pääkaupunki 1500-luvulla. Päivän aikana keittolounas.

 Palaamme Tallinnaan josta Viking XPRS lähtee klo 15.30. Matkaamme kansipaikoin matkatavaroiden mennessä bussin mukana. Buffetruokailu laivamatkan aikana. Helsinkiin laiva saapuu klo 18.00, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle. 


Paluu Vanhalle Kirkolle noin klo 21.00

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Menun kantava ajatus on skandinaavinen keittiö – Pohjolan puhtaat raaka-aineet ja raikkaan konstailemattomat maut. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvilat

Wine & Dine on rento ravintola, jossa on tarjolla herkullisia liha-, kala-, ja kasvisannoksia, esimerkiksi grillipihviä tai paistettua kalaa maukkailla lisukkeilla – jälkiruokaa unohtamatta! Tarjolla on myös viinejä ja olutta.

Ravintola Blue Deli tarjoilee makeita ja suolaisia herkkuja, jotka maistuvat kahvin, teen tai virvokkeiden kanssa. Valikoimaan kuuluu myös raikkaita salaatteja sekä herkullinen kotiruokabuffet. Lisäksi Blue Delin yhteydessä on hampurilaisiin erikoistunut The Burgers -ravintola.

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Red Rosessa järjestetään myös lastenohjelmaa kuten kasvomaalausta ja yhteisleikkejä.

Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa. Myös muita kahvijuomia on tarjolla ja kahvin seuraksi sopivia konditoriatuotteita sekä herkullisia leivonnaisia.

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.

Tuliaisjuomat voit tilata jo kotisatamasta käsin. Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Pre-order eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme. Nyt voit tehdä ennakkotilauksen myös netissä kaikilla reiteillä. Helppoa ja mukavaa!

Baarit

Viking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Hytit


Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt