Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Keliakialiiton jäsenmatka 2024

Saksa ja Itävalta

Keliakialiiton jäsenmatka 2024

Lähtöpäivät:

30.06.2024

Matkan kesto:

6 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Nyt on taas aika lähteä Keliakialiiton perinteiselle matkalle Itävaltaan!

Vuoden 2024 Keliakialiiton jäsenmatka Saksaan ja Itävaltaan toteutetaan 30.6.-5.7.2024. Tuttuun tapaan matkan pääkohde on Alppien ympäröimä Ischglin kylä, jossa majoitutaan Keliakialiiton aiemmilta jäsenmatkoilta tutussa Goldener Adler hotellissa, joka on tarjonnut gluteenittomia palveluita jo yli 35 vuoden ajan.

Matka on tällä hetkellä täynnä. Voit jäädä jonotuslistalle soittamalla myyntipalveluumme 010 2323 200 ( avoinna arkisin klo 10-16) tai laittamalla viestiä: myyntipalvelu@matkapojat.fiMatkaohjelma

Ennen Alppimaisemiin siirtymistä tutustutaan Saksan Baijerissa sijaitsevaan Füsseniin ja sen upeaan Neuschwansteinin linnaan. Matkalla Itävaltaan nousemme junalla ylös Zugspitzen huippua, joka on Saksan korkein vuori ja palaamme alas Garmish-Partenkircheniin köysiradalla  . Ischgilissä ollessamme teemme päiväretkiä Alpeilla. Retkien aikana tutustumme mm. Samnauhun ja Silvretta Hoch Alpenstrasseen sekä nautimme Ischglin alppimaisemista myös patikoiden. 


Matkalla mukana Keliakialiiton edustaja

Keliakialiiton jäsenmatkalla on mukana Keliakialiiton oma edustaja. Matkanjohtajana matkalla on Harri Paltila.

 
Ruokailut

Matkan kaikki ennalta varatut ja hintaan sisältyvät ruokailut (puolihoitoruokailut hotelleissa sekä 3 lounasta matkapäivinä) ovat gluteenittomia. Ilmoita kuitenkin erikoisruokavaliosi (myös gluteenittomuus) matkustajatietoja täyttäessäsi. Ilmoita samassa kohtaa myös se, jos Sinulla ei ole erikoisruokavaliota.

 

Ruoka-aineallergiat

Mikäli Sinulla on joku sellainen erillinen ruoka-aine (esim. kala), joka aiheuttaa Sinulle allergisen reaktion, ole hyvä ja ilmoita siitä erikseen Matkapojat Oy:n myyntipalveluun mieluiten sähköpostitse myyntipalvelu@matkapojat.fi tai puhelimitse 010 2323 200. Ottaessasi yhteyttä Matkapojat Oy:n toimistoon, ilmoita myös matkasi varausnumero.

 

Mikäli joku aikuismatkustajista ei ole Keliakialiiton jäsen, häneltä peritään

150,- / henkilö lisämaksu.

Lapsista ei peritä kyseistä lisämaksua, vaikka he eivät olisikaan Keliakialiiton jäseniä.

Mikäli et ole jäsen, valitse ”ei jäsen”, jolloin kyseisen matkan hintaan lisätään 150,- / ei jäsen.

Mikäli liityt Keliakialiiton jäseneksi ennen loppumaksun erääntymistä, voidaan lisämaksu poistaa laskulta. Tätä varten Sinun tulee toimittaa Matkapojat Oy:lle kirjallinen todiste siitä, että olet Keliakialiiton jäsen.”

 

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Pidätämme oikeudet matkaohjelma- ja aikataulumuutoksiin.


 Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Munchen-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa puolihoidolla
  • Bussimatkat saksalaisella turistibussilla matkaohjelman mukaisesti
  • 3 x kevyt lounas
  • Sisäänpääsymaksu Neuschwansteinin linnaan
  • Junalipun ylös Zugspitzenin huipulle ja köysiradalla alas
  • Silvretta-kortti (Iscglin hissien käyttö ja pääsy Silvetta Hochalpenstrasselle)
  • Matkapojat Oy:n matkanjohtajapalvelut
  • Päästöhyvitys viidellä Taimiteko-taimella

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa.
Helsinki - Munchen 16:15 - 17:50

Munchen - Helsinki 18:35 - 22:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä sunnuntai

Klo 14.00 kokoontuminen Helsinki – Vantaan lentokentällä. Lähtöselvitys / matkatavaroiden luovutus lentoyhtiölle.
Finnairin lento Helsingistä lähtee klo 16.15 ja saapuu Müncheniin klo 17.50. 

Matka jatkuu Münchenin lentokentältä Füsseniin, jossa majoittuminen Luidpoldpark -hotelliin. Myöhäinen päivällinen hotellissa.

2. matkapäivä maanantai

Aamiainen hotellissa. 

Aamiaisen jälkeen tutustumme läheiseen Neuschwansteinin linnaan, joka tarkoittaa
Uusi jousenkivilinnaa. Linna on Ludvig II rakennuttama ja on ollut Walt Disneyn elokuvan ”Prinsessa Ruusunen” satulinnan esikuva. Iltapäivällä paluu takaisin Füsseniin ja lounas hotellilla. 

Iltapäivä vapaata.
Päivällinen hotellissa

3. matkapäivä tiistai

Varhainen aamiainen hotellissa ja lähtö Füssenistä kohti Garmish-Partenkircheniä. Lähtö klo 09:15 junalla ylös kohti Zugspitzenin huippua. Zugspitze on Saksan korkein vuori, joka kohoaa 2962m korkeuteen. Paluu takaisin köysiradalla alas Garmish-Partenkircheniin, jossa nautimme lounaan. Tästä jatkamme kohti Itävaltaa ja matkamme pääkohdetta Ischgliä, jossa majoittautuminen pitkäaikaiseen Keliakialiiton yhteistyökumppanihotelliin Goldener Adleriin. Päivällinen hotellissa 

4. ja 5. matkapäivä keskiviikko-torstai

Aamiainen ja päivällinen hotellissa. Päivien aikana retkeilemme Alpeilla. Toisena päivänä käymme hiihtohisseillä Sveitsin puolella Samnaun kylässä ja toisena päivänä teemme bussilla retken Silvretta Hochalpenstrassen huippukohtaan, josta säätilan salliessa on hulppeat näkymät. Tämän päivän aikana kierrämme myös alppitien huipun lähellä olevan järven. Aikaa jää myös Ischgliin omin päin tutustumiseen.

6. matkapäivä perjantai

Aamiaisen jälkeen alkaa paluumatkamme. Ajamme bussilla Saksan puolelle. Käymme ihastelemassa mm Ettalin tunnetun luostarin kirkkoa. Matka jatkuu edelleen kohti Müncheniä. Matkan varrella nautitaan vielä kevyt keittolounas. Matka jatkuu moottoriteitä pitkin Münchenin lentokentälle, jossa lähtöselvitys.
Turvatarkastuksen kautta siirtyminen odottamaan Finnairin lennon lähtöä. Lento lähtee Münchenistä klo
18.35 ja saapuu Helsinki – Vantaan kentälle klo 22.00.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Tärkeää tietoa matkasta saat tästä
Lentoparkin etuseteli

 

Yhdessä kohti vastuullisempaa matkailua

Matkapojat Oy on sitoutunut kehittämään toimintaansa entistäkin vastuullisemmaksi. Vastuullisen toiminnan kehittämisessä otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon sekä ilmaston, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin, luonnon monimuotoisuuden vaalimisen, ihmisoikeudet sekä matkakohteiden kulttuuritekijät. 

 

Matkapojat Oy:llä on matkanjärjestäjille myönnettävä globaali Travelife vastuullisuussertifikaatti sekä Business Finlandin myöntämä Sustainable Travel Finland (STF) merkin käyttöoikeus. Teemme nyt työtä askel askeleelta yhteistyökumppaniemme kanssa, jotta asiakkaamme saavat nauttia matkoistaan mahdollisimman vastuullisesti.

 

Kaikista päästöjen vähennystoimista huolimatta liikkuminen ja matkustaminen aiheuttaa aina jonkun verran kasvihuonekaasupäästöjä ympäristöön. Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus hyvittää omasta matkastaan koituvat päästöt vapaaehtoisella päästöhyvitysmaksulla, jonka voi valita osaksi matkan lisäpalveluita. Matkapojat Oy tilittää lunastetut päästöhyvitysmaksut lyhentämättöminä nuorisojärjestö 4H:n Taimitekoon, jonka avulla mahdollistetaan nuorille kesätyötä ja lisätään Suomen metsien hiilinieluja sekä tuetaan Suomen kansallisen hiilineutraaliustavoitteen saavuttamista.

 

Lisätietoa Matkapojat Oy:n vastuullisuustyöstä saat: www.matkapojat.fi/vastuullisuus

Kuva
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt